1. Home
  2. Actualitat
  3. Google s’alia amb Fiat per incorporar el Chrysler Pacífica a la seva flota de cotxes autònoms
Google s’alia amb Fiat per incorporar el Chrysler Pacífica a la seva flota de cotxes autònoms

Google s’alia amb Fiat per incorporar el Chrysler Pacífica a la seva flota de cotxes autònoms

0
0
El Chrysler Pacífica (Foto: Wikimedia Commons)
El Chrysler Pacífica (Foto: Wikimedia Commons)

Google ja té un nou conillet d’índies per provar el seu programari per a cotxes sense conductor. El gegant tecnològic farà servir el Chrysler Pacifica amb motor Penstar V6 de 3,6 litres tant per versió gasolina com híbrida.

Segons explica 20 minutos Google preveu que el monovolum podrà estar en marxa a finals de 2016 i s’unirà als Lexus que ja fa servir a manera de cotxe sense conductor. La companyia tecnològica ha ampliat el seu programa de proves a quatre ciutats d’Estats Units, pel que necessita més cotxes.

Fiat Chrysler s’ha compromès a fabricar un centenar de monovolums Chrysler Pacífica per al gegant tecnològic. “És la primera col·laboració directa de Google amb un fabricant d’automòbils per integrar la seva tecnologia de vehicles autònoms”, han explicat fonts de la companyia recollides pel Gratuït espanyol, que han afegit: “inclourem els ordinadors que mantenen el nostre programari i els sensors que permeten a aquest programari veure el que hi ha a la carretera al voltant del vehicle “.

La marca italo-americana obté amb Google un aliat tecnològic que li aporti solucions de comunicació. Segons Sergio Marchione, president de Fiat: “L’experiència de les dues companyies serà fonamental per al lliurament de solucions de tecnologia de l’automòbil que, en última instància, han de produir amplis beneficis per al consumidor”.

Una flota de 70 vehicles

Actualment la flota de cotxes autònoms de Google està formada per 70 vehicles Lexus així com alguns prototips propis com el famós Google Car.

La presència de Google en el camp dels cotxes autònoms va començar el 2009 quan va començar a provar aquesta tecnologia en alguns models de Toyota.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *