Gran estrena del pilot gironí Xavier Piña en el Dakar Clàssic

El pilot figuerenc Xavier Piña, juntament amb el copilot de Sabadell, Sergi Giralt, han debutat amb èxit al ral·li Dakar Classic, amb quatre victòries d’etapadotze victòries de tram, d’un total de 33 –l’equip que més trams ha guanyat –, i dues jornades liderant el Dakar. Finalment han quedat 6ens de la General i 3ers de la Categoria H1.

El debut de l’equip Pgdakarclassic ha estat espectacular, tot i que ja havien guanyat el Navarra Classic Raid, una prova de foc abans d’afrontar aquesta edició del Dakar Classic.

El cotxe és un Toyota Land Cruiser HD J80L, preparat per TOT CURSES – Josep Leon, que ja havia participat en 7 ocasions al Rallye Dakar com a vehicle d’assistència.

Segons declaracions de Xavier Piña: “Em vaig comprar l’HD J80L amb l’objectiu de competir al Dakar Classic. Després vaig anar a córrer el Navarra Classic Raid al costat de Sergi. Vam guanyar de forma folgada i això ens va donar l’empenta definitiva. Vam fer un pressupost, vam treballar molt bé la cerca de patrocinadors i ens vam apuntar. Afrontàvem la cursa amb molta il·lusió.
El Dakar és un repte important. Des que vaig decidir que anava al Dakar vaig començar una preparació física de gimnàs i bicicleta i vaig perdre 6 quilos. M’he preparat per arribar-hi en forma. Hem sortit a fer-ho bé, aconseguir un bon resultat a la general, i ho hem aconseguit. Per això, és clau saber dominar la regularitat, que és molt complicada. I en això, el Sergi té molta experiència”.

FOTOS: @inginecreators

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Honda NT1100: Touring de bandera

Honda NT1100: Touring de bandera

Honda sacseja el segment del touring amb una proposta que busca seguir el seu

Posterior
Resultats del IV Ral·li Terra de L’Aigua de Viladrau

Resultats del IV Ral·li Terra de L’Aigua de Viladrau

Victòria de l’equip format per Pitu Suñer – Josep Suñer amb el seu

També et pot interessar
Total
0
Share