1. Home
  2. Actualitat
  3. Gran èxit de visitants i vendes a Expocasió Girona
Gran èxit de visitants i vendes a Expocasió Girona

Gran èxit de visitants i vendes a Expocasió Girona

0
0

Una nova ubicació amb més oferta i un total de 364 vehicles venuts

El passat divendres 20 de setembre començava Expocasió Girona. Una edició especial que durant tres dies milers de visitants han pogut veure una gran oferta de vehicles de gerència i KM0. La nova normativa d’emissions obligava a les marques a vendre l’estoc matriculat fins el 31 d’agost i això ha fet que haguèssin grans descomptes i preus molt atractius pels visitants.

A més, enguany, Expocasió Girona ha canviat l’ubicació, passant de l’Avinguda Vilablareix al C/ Pla de la Seva de Fornells de la Selva (darrere els concessionaris). Una avinguda de gairebé 1 km de llarg que ha vist com aquest cap de setmana s’omplia de gairebé 700 cotxes en els més de 12.000 m2 d’exposició. Un canvi molt agraït tant pels expositors com pels visitants. Un lloc més còmode, ample, accessible i amb més aparcament pels visitants que, veient la gran afluència de públic, pot arribar a ser un referent a Catalunya dins el sector de les fires de l’automòbil, ja que molts compradors han estat de fora de les comarques gironines. Gent de Tarragona, Mollerusa, Vic, Sabadell i d’arreu de la província de Girona ha fet que durant els tres dies de fira es venguessin un total de 364 vehicles.

11 expositors que representaven 20 marques oficials han ofert uns preu únics. Descomptes en vehicles nous matriculats, anomenats KM0, que per exemple podien ser de 1.500€, 3.000€, 4.500€, 7.000€, 9.000€ i més respecte al preu original. A un preu mig de 18.000€, aquest cap de setmana pot haver hagut un impacte econòmic valorat en uns 6.552.000 € de facturació.

 

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *