1. Home
  2. Actualitat
  3. Gran èxit del IV TOUR CALES DE L’EMPORDA ”Costa Brava”
Gran èxit del IV TOUR CALES DE L’EMPORDA ”Costa Brava”

Gran èxit del IV TOUR CALES DE L’EMPORDA ”Costa Brava”

0
0

El passat dia 16 de setembre es va celebrar el IV TOUR CALES DE L’EMPORDA ”Costa Brava”. Quarta prova de la Copa Gironina de Regularitat, a la població de Sant Feliu de Guíxols.

47 equips es donaven cita al parc tancat situat als jardins Juli i Garreta, al passeig marítim. Com a principals equips sortien Marcel-li Martí – Carles Datzira amb VW Golf GTi, Joan Sastre – Xavi Font amb el seu incombustible Mini Cooper 1.300 i Pere Pla – Joan Pagès amb el Renault 19 TXi. La prova estava composta per 7 trams cronometrats envoltant les cales de l’Empordà. Ja des del primer tram l’equip Pla -Pagès van començar a manar la prova, amb un Joan Sastre i Josep Sunyer lluitant per la segona plaça, realitzant una mitja part a Sant Feliu de Guíxols on els participants van poder degustar un pica pica. A les 8 de la tarda començava la tercera secció, ja de nit formada, amb dos trams i amb pluja inclosa, on Pere Pla – Joan Pagès s’adjudicaven la victòria. El segon lloc va ser per Sunyer – Sunyer i la tercera posició per Joan Sastre – Xavi font.
La classe A la va guanyar Basart -Basart amb un Volvo PV544, la classe B Suñer-Suñer amb un Porsche 911 turbo, i la classe C la va guanyar Pla -Pagès amb un Renault 19 TXi. El primer equip femení va ser Bet Rodríguez-Mireia Bartes amb VW Golf GTi. Cal destacar que Bet Martínez va ser copilot i pilot destacada dins el campionat de Catalunya de ral·lis en la dècada dels anys 80 i principis dels 90 i 20 anys després ha tornat al volant.
El primer equip local va ser Basart-Basart.
També s’estrenava una nova categoria anomenadaINICIACIÓ on només podien participar equips sense cap experiència en regularitat.

La pròxima prova serà l’11 de novembre del 2017 a la població de Cornellà del Terri, Pla de l’Estany, última prova del campionat.

pla tour

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *