Grup Autopodium inaugura la seva nova botiga de Volkwsagen a Olot amb concert de Cesc Sansalvadó

Ahir al vespre vam poder veure, per fi, la renovada botiga de Volkswagen a Olot, del Grup Autopodium, la qual va obrir les seves portes amb una espectacular inauguració amb concert en directe de Cesc Sansalvadó.

El Grup Autopodium ja ha obert les portes de la seva renovada botiga de Volkswagen a Olot. I ho va fer amb un esdeveniment d’allò més destacat, amb assistència de clients i amics que van poder gaudir de l’actuació en directe del reconegut cantant Cesc Sansalvadó, qui va deleitar al públic amb la seva capacitat vocal.

Els assistents, a banda de gaudir d’aquest concert en directe, també van poder gaudir del disseny de la nova concessió i observar l’autèntic bufet lliure d’automòbils de la marca. Les autèntiques estrelles van ser el nou Tiguan, el nou T-Cross i, una de les que acapara més mirades, l’ID.BUZZ, la seva furgoneta 100% elèctrica amb aires futuristes.

Amb aquesta inauguració de la botiga de 250 m2, el Grup Autopodium segueix adaptant les seves localitzacions en paral·lel a la direcció que Volkswagen està adoptant, transformant-se en una marca cada cop més electrificada i tecnològica. Un camí cap a un futur més verd, més intel·ligent i, francament, més impressionant.

Total
0
Shares
Anterior
KTM descarta a Márquez pel 2025 i somia amb Martín

KTM descarta a Márquez pel 2025 i somia amb Martín

Els austríacs veuen més probable una arribada del madrileny que la del cerverí

Posterior
Espargaró continua el GP somiat amb victòria i un Márquez pletòric en segona plaça

Espargaró continua el GP somiat amb victòria i un Márquez pletòric en segona plaça

Acosta tercer després de les caigudes de Bagnaia, Binder i Raúl Fernández

També et pot interessar
Total
0
Share