1. Home
  2. Actualitat
  3. GT Sport llança un nou Campionat Europeu de Turismes: el TC Open.
GT Sport llança un nou Campionat Europeu de Turismes: el TC Open.

GT Sport llança un nou Campionat Europeu de Turismes: el TC Open.

0
0
GT Sport
GT Sport

GT Sport ha anunciat la creació d’un nou campionat europeu de relleu, el TC Open, destinat a vehicles de turisme i que arrencarà a aquest proper 2017.

El nou certamen, que va rebre l’aprovació del Consell Mundial de la FIA de Viena se celebrarà en paral·lel a l’ ‘International GT Open i la Euroformula Open’, ampliant i potenciant així el programa de carreres dels caps de setmana promoguts per GT Sport.

El TC Open es basarà en vehicles turboalimentats de fins a 2 litres de cilindrada, amb tracció a un eix, i estarà obert també a altres cotxes que per la seva filosofia i nivell de prestacions puguin ser assimilats.

Estàndards per a convertir-se en una referència

El TC Open gaudirà dels mateixos estàndards del paquet del qual ja gaudeixen la GT Open i la Euroformula, incloent circuits de F-1, extensiva cobertura paneuropea de TV i emissió en directe a través del seu web, així com espai destinat al mateix tant a boxes com en el ‘paddock’, atorgant al nou campionat, segons els seus organitzadors, el potencial necessari per convertir-se en un dels certàmens de turismes més importants a nivell europeu.

En la seva temporada inaugural, el TC Open constarà de sis proves, al costat del GT Open i la Euroformula, amb dues carreres esprint en cadascuna de les cites.

Calendari del TC Open

  • 27-28 maig: Spa-Francorchamps (Bèlgica)
  • 10-11 juny: Circuit Paul Ricard (França)
  • 1-2 juliol: Hungaroring (Hongria)
  • 02-03 setembre: Silverstone (Regne Unit)
  • 30 Sep./1 octubre .: Monza (Itàlia)
  • 2-29 octubre: Barcelona

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *