1. Home
  2. Actualitat
  3. Guanyadors del I Classics La Selva (sobre Terra)
Guanyadors del I Classics La Selva (sobre Terra)

Guanyadors del I Classics La Selva (sobre Terra)

0
0

Victòria de Víctor d’Croz – Jordi Serrat amb el Volkswagen Golf GTI, al I Classic La Selva, en la segona prova del provincial de terra.

A les 9 del matí la organització reunia una vintena de participants als Tallers MFI de Sils. S’hi varen dur a terme verificacions tècniques i administratives i una vegada calibrats els aparells, entraven al pàrquing tancat del pavelló de Santa Coloma de Farners.

La organització va preparar un recorregut de 80 kms. dividit en tres etapes especials. Trams mítics de l’enyorat Rallie Costa Brava dels anys 80 (el Subirà i Sant Feliu de Buixalleu), fent una parada a la població d’Osor.

Es va gestar una gran lluita entre Víctor d’Croz i Joan Lucas per assolir la primera posició. Però Nasi Claret – Mireia Llansó que sortien com a favorits de la prova al segon tram van perdre totes les opcions a la victòria. Per altra banda, Jordi Garriga – Carla Garriga (Citroën Saxó) van ser l’equip revelació de la prova, ja que amb només dos rallies d’experiència van guanyar la categoria “Iniciació i tercers Scratx”. I el team format per Jordi Esplugas – Jordi de Bolos (Peugeot 205), vàren marcar el millor temps a la tercera especial, on la navegació era la incògnita de la prova.

Aquests tipus de proves, que poc a poc, van creixent a casa nostra, són molt divertides i qualsevol persona que es vulgui iniciar en aquesta especialitat ho pot fer amb una inversió mínima.

La pròxima prova serà a finals d’octubre.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *