1. Home
  2. Actualitat
  3. Ha mort Luis Salom
Ha mort Luis Salom

Ha mort Luis Salom

0
0

El pilot balear, de 24 anys, ha mort a l’Hospital General de Barcelona després de patir un greu accident en els segons entrenaments lliures de Moto2 a Montmeló.
Luis-Salom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El comunicat oficial de Dorna, sobre les 17.20h, diu així. “Dos cotxes metges i després dues ambulàncies van ser immediatament a l’escena per tractar el pilot de 24 anys d’edat, i l’helicòpter mèdic també es va desplegar per ajudar en el seu tractament. A causa de la gravetat del seu estat, es va prendre la decisió de traslladar a Salom per carretera fins a l’Hospital General de Catalunya. En arribar, es va sotmetre a la cirurgia, però malgrat els esforços de l’equip de trauma, va morir a les 16:55 hora local. “.

Miguel Oliverira va ser el testimoni de l’accident de Luis Salom ja que el pilot portuguès anava just darrere del balear quan va patir la sortida. “Era la meva volta de sortida, com ell. He vist que se li ha tancat de davant l’inici de la corba i per desgràcia aquesta corba no té molta escapatòria i tot és asfalt de manera que no pots frenar molt. Ha anat contra el ‘air fence’ i no he vist molt més “, explicava el portuguès.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *