1. Home
  2. Actualitat
  3. Harley-Davidson 2015: El Rushmore va creixent.
Harley-Davidson 2015: El Rushmore va creixent.

Harley-Davidson 2015: El Rushmore va creixent.

0
0

El Projecte Rushmore, el programa mitjançant el qual Harley-Davidson plantejava millorar la gamma Touring a partir de les indicacions dels clients, es fa extensiu a més models de la marca de Milwaukee.

Harley_principal

Text: Sergi Mejías | Fotos: Harley-Davidson.

Harley-Davidson va començar a trencar esquemes en presentar el Projecte Rushmore, amb el que introduïa fins a 160 modificacions en la gamma Touring amb l’objectiu final de millorar l’experiència de conducció. Gairebé un any després, la mítica marca americana fa extensius els plantejaments i   millores del Projecte Rushmore a altres models de la família, com ara la Road Glide Special, Street Glide Special i Ultra Limited Low, a més de renovar l’exclusiva gamma CVO i dotar les Softail d’una millor frenada.

Harley_roadglidespecialLa Road Glide Special trepitja fort sobre l’asfalt amb un carenat ventilat muntat sobre el bastidor que minimitza l’efecte del vent sobre la cara, fars LED Dual Reflector DaymakerTM, sistema de infooci Boom! Box, suspensió millorada i frens connectats ReflexTM amb ABS.

La Street Glide Special és una versió ‘full equip’ del popular i potent model ‘touring’, equipada amb motor d’alt rendiment Twin Cam 103TM, sistema de infooci Boom! –box 6.5GT, carenat Batwing amb ventilació Splitstream, fars halògens dual, llandes d’alumini fos Enforcer i frens connectats ReflexTM amb ABS.

La nova Ultra Limited Low va una mica més lluny, amb un paquet de millores ergonòmiques que rebaixen l’altura del seient i proporcionen al pilot la màxima seguretat i confiança. Tot això combinat amb un ‘set’ complet de característiques del projecte Rushmore.

Harley_familycvoLa família CVO, l’exclusiva gamma personalitzada de fàbrica, ofereix un estil fresc amb les noves CVO Street Glide i CVO Road Glide Ultra. La primera ve amb un nou sistema d’audio Boom! amb 600 wats de potència que ressonen a través de quatre altaveus amplificats -davanters i posteriors- de tres vies.   Aquesta ‘bagger’ de producció limitada és com un rocòdrom sobre rodes, amb una impactant qualitat de so i un volum impressionant. La CVO Road Glide Ultra està banyada en crom i pintura custom i ofereix una aerodinàmica de primera qualitat, tot el que cal per viatjar amb el màxim de luxe, i la potència i prestacions inesgotables d’un motor Screamin’ Eagle Twin-CooledTM Twin Cam 110TM.

2015 P&A Big BookEls models Softail de 2015 compten amb un nou sistema de frenada que ofereix una millor modulació i capacitat de resposta, alhora que redueix fins a un 40% l’esforç de la palanca manual.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *