1. Home
  2. Actualitat
  3. HARLEY-DAVIDSON 2020 Low Rider S
HARLEY-DAVIDSON 2020 Low Rider S

HARLEY-DAVIDSON 2020 Low Rider S

0
0
MY20 FXLRS. Low Rider S. Softail.

Text: Anna Affeltranger / Fotos: Harley-Davidson

Amb la Low Rider S, Harley-Davidson recupera un nom mític en el seu elenc de models. Estem parlant d’un model de la família Softail (nom que ve per la seva ‘cua suau’ en quedar amagada a l’amortidor del darrere) que destaca pel seu manillar elevat i la seva cúpula a més d’estar impulsada pel motor Milwaukee-Eight 114.

Molt s’ha parlat ja de la LifeWire, presentada el passat mes de juliol a San Diego i on lamentablement no vam poder assistir per problemes d’agenda. Ofereix una autonomia combinada de 158 quilòmetres, el seu preu és de 33.700 euros i Harley-Davidson Barcelona i Harley-Davidson Madrid Makinostra són els concessionaris escollits a Espanya per a la seva venda.

En el cas de la HD Connect fa referència al nou sistema per connectar el nostre telèfon mòbil amb la moto utilitzant l’aplicació Harley-Davidson App. I amb el nom de Reflex Defensive Rider system (RDRS) Harley-Davison proposa una sèrie d’ajudes a la conducció com el control de tracció així com ABS en corba.

Dins de les novetats sorprèn el relleu de la Road Glide Ultra, un model emblemàtic de Harley-Davidson. La seva successora es diu Road Glide Limited i ofereix noves característiques de luxe de primera qualitat. La gamma CVO creix, la destinada als exclusius Custom Vehicle Operation que surten customitzats de sèrie, amb el CVO Tri Glide, un exclusiu tricicle que s’uneix a la CVO Limited i a la CVO Street Glide.

 

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Pla

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *