Harley Davidson estrena el seu canal de televisió en streaming

Harley Davidson acaba d’estrenar el seu canal de televisió en streaming. Esdeveniments, reportatges, accessoris per a tots els fans de la marca … i també per els que volen saber una mica més d’ella.

Harley Davidson sempre ha estat una marca molt activa en general, però sobretot en tot el que suposa donar a conèixer els valors i la missió de la marca. En el seu moment, la creació del Harley Owners Group, o club de propietaris va ser un avanç i una estratègia fantàstica per a fer créixer i desenvolupar la marca arreu del món.

Ara, el canal de TV Harley Davidson és una acció més amb el mateix objectiu de fer cada vegada més gran a la marca. El canal de televisió, que acaba de ser llançat, té tres àrees diferents: Main (principal), Racing i Factory. S’emet en obert i té una bona graella de programació.

Ideal per veure la història de la marca, els diferents models, entrevistes i tot el relacionat amb el món Harley. Cal lloar que una marca tan tradicional com Harley, però, és capaç de ser pionera en motos elèctriques, de preparar una línia de nous models aliens a «els de tota la vida» i ara de tenir un canal de televisió en obert.

A Harley manegen amb habilitat totes les eines del màrqueting i aquest canal TV Harley Davidson és una mostra més que davant els temps que s’acosten, Harley no para d’evolucionar i proposar noves idees.

Així que a partir d’ara, per buscar entreteniment motorista, l’opció televisiva que ens ofereix la mítica fàbrica de Milwaukee haurà serà una més. Especialment interessant, no només als que Harley ja els ha guanyat el cor, sinó també per a tots els que vulguin apropar-se una mica més a la marca i conèixer les seves activitats, valors i models.

 

https://tv.harley-davidson.com

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Porsche reactiva les seves fàbriques amb mesures de seguretat extra
Les fàbriques de Porsche tornen paulatinament a l'activitat

Porsche reactiva les seves fàbriques amb mesures de seguretat extra

Porsche ha reactivat la producció de les seves plantes

Posterior
De París al Dakar: més d’un segle de victories Peugeot

De París al Dakar: més d’un segle de victories Peugeot

L’esperó de la victòria, l’adrenalina de la competició, la lluita

També et pot interessar
Total
0
Share