1. Home
  2. Actualitat
  3. HARLEY DAVIDSON PAN AMERICA: La Harley aventurera
HARLEY DAVIDSON PAN AMERICA: La Harley aventurera

HARLEY DAVIDSON PAN AMERICA: La Harley aventurera

0
0

Hem anat a Harley Girona a veure, i provar, un nou, innovador i diferencial model… La Pan America. Un bèstia en format trail, de nom molt ben trobat, que fa desembarcar a la mítica HD en aquest segment tant de moda en l’actualitat. I és que ara, els aventurers, ja no només hauran tenir la vista posada, quan a intenció de compra, al Japó i a Europa.

La Pan America disposa d’una imatge imponent i una quantitat d’innovació excepcional, amb Adaptative Ride Height (que abaixa la suspensió de la moto quan l’aturem) i controls de tracció i de velocitat de sèrie.

Gràcies als amortidors firmats per Showa, els pneumàtics Michelin Scorcher Adventure i als enginys electrònics d’última generació, aquesta Harley Davidson permet fer una conducció molt esportiva i segura en tot moment.

Al manillar hem pogut comprovar el bon nivell d’acceleració i empenta del motor Revolution Max 1250 de 150 CV de potència, així com un xassís poc convencional però que sorprèn per les grans possibilitats i dinamisme de conducció en tot tipus de situacions.

L’aposta americana pel trail de gran format és tota una realitat. Carregada de tecnologia, la Pan America no és una Harley Davidson convencional. S’escapa de totes les regles preconcebudes per fer que la marca ja no només sigui una icona del custom. Una revolució que, de ben segur, no s’aturarà aquí.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *