HARLEY DAVIDSON PAN AMERICA: La Harley aventurera

Hem anat a Harley Girona a veure, i provar, un nou, innovador i diferencial model… La Pan America. Un bèstia en format trail, de nom molt ben trobat, que fa desembarcar a la mítica HD en aquest segment tant de moda en l’actualitat. I és que ara, els aventurers, ja no només hauran tenir la vista posada, quan a intenció de compra, al Japó i a Europa.

La Pan America disposa d’una imatge imponent i una quantitat d’innovació excepcional, amb Adaptative Ride Height (que abaixa la suspensió de la moto quan l’aturem) i controls de tracció i de velocitat de sèrie.

Gràcies als amortidors firmats per Showa, els pneumàtics Michelin Scorcher Adventure i als enginys electrònics d’última generació, aquesta Harley Davidson permet fer una conducció molt esportiva i segura en tot moment.

Al manillar hem pogut comprovar el bon nivell d’acceleració i empenta del motor Revolution Max 1250 de 150 CV de potència, així com un xassís poc convencional però que sorprèn per les grans possibilitats i dinamisme de conducció en tot tipus de situacions.

L’aposta americana pel trail de gran format és tota una realitat. Carregada de tecnologia, la Pan America no és una Harley Davidson convencional. S’escapa de totes les regles preconcebudes per fer que la marca ja no només sigui una icona del custom. Una revolució que, de ben segur, no s’aturarà aquí.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
FORD PUMA ST: El felí més salvatge

FORD PUMA ST: El felí més salvatge

Com bé sabeu, les sigles ST a Ford significa que… no camuflaran res

Posterior
Hyundai Fornells Motor s’expandeix a Sabadell

Hyundai Fornells Motor s’expandeix a Sabadell

Fornells Motor, concessionari oficial Hyundai a la província de Girona,

També et pot interessar
Total
0
Share