1. Home
  2. Presentacions
  3. HARLEY-DAVIDSON Somni elèctric
HARLEY-DAVIDSON Somni elèctric

HARLEY-DAVIDSON Somni elèctric

0
0

Text: Sergi Mejías / Fotos: Harley-Davidson

Harley-Davidson accelera a fons  aquest 2019. I ho fa amb la LifeWire, la primera moto elèctrica de la marca de Milwaukee, un model els detalls del qual es van revelant poc a poc, com el seu preu i la seva autonomia. Coincidint amb el CES, el Saló de l’Electrònica de Consum celebrat a Las Vegas, Harley-Davidson ens ha brindat aquest petit avançament, i una mica més.

La LifeWire, la primera moto elèctrica de Harley-Davidson, es començarà a vendre aquest mateix 2019 amb un preu de sortida a l’Estat Espanyol de 33.700 euros. En xifres, la LifeWire accelera de 0 a 100 km / h en tan sols 3,5 segons brindant una acceleració d’una moto esportiva gràcies al seu motor Harley-Davidson Revelation, com s’anomena el propulsor elèctric de Harley.

Harley-Davidson anuncia unes xifres optimistes atès que l’autonomia sempre va lligada a la de la bateria i en les motos és un problema. La LifeWire promet una autonomia de 185 quilòmetres en conducció urbana amb una sola càrrega. Amb molt detalls per desvetllar ens aventurem a avançar que podrà arribar a aquesta xifra amb un mode de conducció que limiti la velocitat màxima a uns 40 o 50 km / h per allargar la vida de la càrrega de la bateria, com succeeix amb altres models elèctrics.

La LifeWire serà una moto connectada i podrem monitoritzar dades com l’estat de la bateria, la ubicació pròpia de la moto així com recordatoris sobre el mínim manteniment de la moto a través de l’aplicació H-D Connect. En l’apartat tecnològic cal destacar que compta amb control de tracció i ABS en corba, a més de suspensions electròniques, per a una major seguretat.

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *