Ghost Diving, Healthy Seas i Hyundai realitzen una acció de neteja de xarxes fantasmes a Tossa de Mar

Ghost Diving, una ONG que s’encarrega de treure del mar les xarxes fantasma de les costes arreu del món i Healthy Seas, la organització que es va fundar l’any 2013 per fer front al fenomen de la pesca fantasma que és responsable de la mort innecessària d’animals marins, han aconseguit netejar el fons marí d’arreu del món gràcies a la col·laboració, entre d’altres, de Hyundai, amb qui ha renovat el seu compromís amb aquesta associació per treballar junts en un futur millor per els nostres oceans.

Durant tot l’any realitzen diferentes accions de neteja a tot el món (Corea, Los Angeles, Croàcia, Grècia…), i el passat dia 9 de juny van realizar una acció de neteja de xarxes fantasmes a la costa de Tossa de Mar per tal de conscienciar la ciutadania sobre els danys ambientals causats per les arts de pesca fantasma i promoure la importància ecològica i econòmica dels mars saludables. L’acció la van realizar els mateixos bussejadors de Ghost Diving a la Mar Menuda de Tossa de Mar.

Segons declaracions del Sr. Juanjo Martínez Saavedra, Director General de Comunicació de Hyundai España, “estem encantats de col.laborar amb aquesta organització per tal de preservar els nostres oceans i, a més, amb les xarxes de pesca que recollen es regeneren en fil de niló, anomenat ECONYL®, amb el qual estem fabricant les alfombres del nou model del Ioniq5”. Eduard Arespa, cap de vendes de Fornells Motor, concessionari oficial Hyundai a la província de Girona, va explicar que la marca Hyundai cada cop aposta més per la sostenibilitat i per això és l’única marca amb 5 tecnologies elèctriques. “Ja no es tracta del futur, hem de protegir el present mitjançant accions com aquesta”, va comentar.

Conscienciació a l’escola

A més, l’endemà, es van realitzar una serie de tallers a l’escola Ignasi Melé Farré de Tossa de Mar amb presentacions que explicaven els temes de les deixalles marines, la pesca fantasma, les xarxes fantasma, l’economia circular i el vincle amb el canvi climàtic. Jocs divertits i activitats d’art i manualitats que fan que l’aprenentatge sigui agradable i memorable.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Nou Peugeot 408: Especímen inesperat

Nou Peugeot 408: Especímen inesperat

El PEUGEOT 408 serà un model completament nou en la gamma de la marca del lleó

Posterior
Audi R8 V10 performance RWD: Del circuit al carrer

Audi R8 V10 performance RWD: Del circuit al carrer

Amb el suggeridor cognom “performance”, Audi redefineix el plaer de la conducció

També et pot interessar
Total
0
Share