1. Home
  2. Motos
  3. Hebo i Toni Bou renoven pel 2014
Hebo i Toni Bou renoven pel 2014

Hebo i Toni Bou renoven pel 2014

0
0

Toni Bou, Campió del Món de Trial Indoor i Outdoor els set últims anys, i tots els integrants de l’equip Montesa continuen confiant aquesta temporada en els productes Hebo, pel seu elevat nivell tècnic. Entre les novetats de la marca per aquest any destaca la indumentària de dues peces (pantaló i samarreta de lycra) per a la pràctica del trial, en comptes de la peça única que s’utilitzava des de fa molts anys.

Acord Hebo i Montesa

 A partir de la segona meitat de la temporada passada, Toni Bou va col·lobarorar activament amb Hebo en el desenvolupament d’aquest nou producte. “Aquest nou concepte de pantaló i samarreta separats m’aporta més confort i seguretat, ja que em permet més llibertat de moviments que amb l’anterior equipació d’una sola peça”, diu el pilot de Montesa.

 Toni Bou també va col·laborar amb Hebo en el desenvolupament d’uns guants que incorporen fibra sintètica japonesa Nanofront en la zona del palmell de la mà. Aquesta fibra, exclusivitat d’Hebo en el mercat del trial, es caracteritza per la seva adaptabilitat, resistència a l’abrasió i immillorable adherència tant en sec com en mullat. A la part dorsal del guant es continua utilitzant el ja famós 4Way Stretch, que permet una adaptabilitat insuperable.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *