1. Home
  2. Motos
  3. Hevik presenta la seva nova col•lecció
Hevik presenta la seva nova col•lecció

Hevik presenta la seva nova col•lecció

0
0

Hevik ha presentat el seu nou catàleg per al 2015 que inclou els guants Stoccolma, el casc HV20, els texans Stone per motorista, la jaqueta impermeable Major i la jaqueta Down Jacket.

Jaqueta Hevik

Els 6 nous guants Stoccolma estan confeccionats en cuir i Clarino i compten amb una membrana interna per protegir les mans durant l’hivern.

El casc italià de “camuflatge” HV20  està fabricat en material termoplàstic i incorpora unes gràfiques basades en el camuflatge militar.

Els texans Stone disposen de forats per posar-hi les proteccions homologades i estan disponibles en versions per a home i dona. La versió femenina dels Stone ofereixen un plus de confort gràcies a la seva banda elàstica desmuntable i a prova de vent que es col·loca per sobre de la cintura i que evita que entri l’aire i el fred entre els pantalons i la jaqueta.

La nova jaqueta Major és perfecta per als desplaçaments en escúter i maxiescúter en dies de pluja o vent, ja que és totalment impermeable i compta amb un folre tèrmic extraïble per combatre el fred. La Major ofereix una gran comoditat gràcies als seus punys elàstics a prova de vent, les seves grans butxaques i la seva caputxa plegable al coll.

La jaqueta Down Jacket és la proposta de moda i estil de Hevik per al 2015. Es tracta d’una jaqueta que reflecteix les tendències urbanes  actuals en versions per a home i dona. Ultralleugera i transpirable, la Down Jacket es ven amb una petita bossa on es pot guardar la mateixa quan no sigui necessari el seu us.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *