1. Home
  2. Motos
  3. Motos
  4. Hevik Stone, durs i a la moda.
Hevik Stone, durs i a la moda.

Hevik Stone, durs i a la moda.

0
0

El fabricant italià llança els seus nous texans reforçats de motorista Stone en versions per a home i dona. Així, els motoristes estan segurs i van a la moda amb Hevik.

Text: Pau Santacana | Foto: Hevik

Ndp_Hevik_Stone_00bEls texans Stone, en versions per a home i dona, conjunten la protecció i comoditat requerides per a la conducció de la moto amb un estil casual, urbà i a la moda. Pujar a la moto o l’escúter amb un estil informal ‘de paisà’ no implica renunciar a la seguretat. Els texans reforçats amb proteccions són indispensables dins l’armari de qualsevol motorista i cada vegada se’ls inclou més entre l’equipament habitual, minimitzant així qualsevol risc en cas de caiguda. La resistència i lleugeresa dels seus teixits els fan idonis pels mesos de calor.

Els nous ‘jeans’ Stone de la marca italiana estan confeccionats en cotó i compten amb reforç de fibra d’aramida (teixit sintètic molt resistent) als genolls i al tou de la cama. Aquestes zones de teixit reforçat garanteixen una provada resistència contra l’abrasió, la qual cosa els fa molt segurs pels desplaçaments en moto. A més, els Stone incorporen un reforç encoixinat desmuntable al nivell dels malucs i proteccions CE homologades als genolls que es poden extreure fàcilment mitjançant una cremallera exterior.

L’estil d’aquests texans destaca pel seu efecte desgastat ‘rentat a la pedra’, per les seves clàssiques cinc butxaques i pel seu entallat Slim fit, que representa el perfecte punt intermedi entre el confort pels que passen hores a la carretera i el ‘look casual’ pels que en tot moment vesteixen a la moda.

Disponibles en talles de la 46 a la 56 en versió per a home i de la 40 a la 50 per a les dones, els nous texans de la firma de Brèscia arriben al mercat amb una extraordinària relació entre qualitat i preu, ja que es comercialitzen per només 142 € (IVA inclòs).

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *