1. Home
  2. Actualitat
  3. Hispano-Suiza torna a Barcelona després de 70 anys amb el seu nou Carmen
Hispano-Suiza torna a Barcelona després de 70 anys amb el seu nou Carmen

Hispano-Suiza torna a Barcelona després de 70 anys amb el seu nou Carmen

0
0
El Carmen d'Hispano-Suiza
El Carmen d’Hispano-Suiza

Hispano-Suiza ha tornat als carrers de Barcelona 70 anys després amb el debut del seu nou Carmen.

Des de l’estrena mundial del Carmen al Saló de l’Automòbil de Ginebra, l’equip de desenvolupament ha treballat en un complet programa de proves i testos. El cotxe compta ara amb un sistema de suspensió totalment nou, juntament amb una sèrie de millores en la reducció de pes i la rigidesa. El desenvolupament del xassís també inclou l’optimització de l’estructura de xoc amb un ús extensiu de fibra de carboni, millorant el rendiment i reduint el pes.

La següent etapa del viatge del Carmen serà intensificar la velocitat i el dinamisme del vehicle i, així aprofitar tot el seu potencial de 1.019 CV, per poder realitzar una sèrie de proves en carreteres del nord de Catalunya, abans de traslladar-se al mundialment famós circuit de carreres Ascari per al desenvolupament de proves i conducció d’alta velocitat.

Hispano-Suiza, ‘made in Barcelona

Hispano Suiza va construir més de 12.000 cotxes de luxe i 50.000 motors d’avió entre 1904 i 1946.

“Estem molt orgullosos de la nostra llarga herència, que es remunta als nostres començaments als carrers de Barcelona en 1904. Aquest llegat i les icones d’estil de la nostra ciutat natal van fer que fos fàcil decidir on havia de circular per primera vegada després de 70 anys la nostra marca amb l’Hispano-Suiza Carmen “, ha dit Miquel Suqué Mateu, president d’Hispano Suiza

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *