1. Home
  2. Actualitat
  3. Homenatge a Joan Villadelprat en la primera jornada d’Auto Retro Barcelona
Homenatge a Joan Villadelprat en la primera jornada d’Auto Retro Barcelona

Homenatge a Joan Villadelprat en la primera jornada d’Auto Retro Barcelona

0
0

Ha obert les portes una nova edició d’Auto Retro Barcelona, el saló de periodicitat anual dedicat al vehicle de dues i quatre rodes d’època i col·lecció i tot el seu entorn. Els 30.000 m2 d’exposició que ocupen en els Palaus 2 i 3 (Plaça Univers) del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona s’han vist replets de visitants àvids per contemplar el que ofereix aquesta especial 30 edició, un aniversari important, ja que la mostra, des del seu inici el 1984, mai ha vist interrompuda la seva celebració, any rere any sota les directrius del seu creador, promotor i actual president, Fermín Sulé.Villadelprat

Un dels punts de referència de la jornada ha estat l’homenatge de l’Antic Car Club de Catalunya a un professional que ha exercit la seva labor en els millors equips de la Fórmula 1, Joan Villadelprat. Aquest acte, al punt del migdia, ha comptat amb la presència de molts amics i col·laboradors que en la seva intensa i variada trajectòria ha tingut Villadelprat, posseïdor de 5 títols mundials de pilots i 3 de constructors. A més de l’homenatge a Joan Villadelprat, no ha faltat a la cita un altre dels incondicionals d’Auto Retro, Juan Fernández, present en el reestrenament oficial que la firma Nou Onze ha fet del Porsche 904 GTS que el 1964 i 1965 va utilitzar aquest pilot amb gran èxit. Aquest primer dia, les presentacions de llibres també estan en l’ordre del dia.

I demà divendres… Auto Retro Barcelona és un saló que mostra però en el que també hi ha una gran transacció econòmica i, alhora, activitat dinàmica. Demà 6 de desembre, dia festiu, està prevista una concentració de SEAT clàssics i també que la “escola ambulant” de l’il·lustrador Lapin, amb diversos alumnes, ‘retrati’ amb el dibuix com a base diversos passatges del que en aquesta jornada ocorri en el saló. A més d’aquests esdeveniments, tota la dinàmica del saló estarà en marxa: Car Corral, Retronàutica, la ‘autoescola’ Moritz, poder visitar el nou projecte de l’Autòdrom de Terramar, la presentació d’Esperit de Montjuïc 2014, la preparació de l’‘American Day’, la voluminosa presència d’autocars, camions i tractors, etcètera.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *