Honda amplia la gamma del Civic Type R

Honda Civic Type R 2020

Honda amplia la gamma del Civic Type R amb la incorporació de dues versions: el Civic Type R Limited Edition i el Civic Type R Sport Line

Limited Edition és la versió més fidel a la pura esència del Civic Type R que s’ha creat fins a la data

La versió Sport Line combina un rendiment excepcional amb un disseny més discret i un major confort. En totes les versions Civic Type R 2020 s’han incorporat millores tant en l’estil com en el rendiment. La gamma Type R manté el llegat propi dels models de cinc portes d’alt rendiment d’Honda. La nova aplicació intel·ligent Honda LogR permet al conductor consultar les dades de lliurament registrats del vehicle.

Cada versió de la gamma renovada Type R manté el llegat propi dels models de cinc portes d’alt rendiment d’Honda, i combina l’esencia de la dinàmica del xassís de tracció delantera amb un disseny agressiu i una aerodinàmica depurada. Totes les versions de la gamma ampliada Honda Civic Type R 2020, inclosa la versió Type R GT, s’han presentat amb una sèrie de millores d’estil i dinàmica.

Honda Civic Type R 2020

Amb només 100 unitats disponibles per a Europa, la nova versió Limited Edition incorpora llandes d’aleació BBS forjadas de 20 pulgadas amb pneumàtics Michelin Cup 2, aconseguint una reducció destacada del pes màxim en 10 kg i el seu disseny s’orienta a una conducció d’alta velocitat en circuit sense renunciar a un rendiment excepcional en carretera. El nou sistema de suspensió adaptativa optimitza el rendiment d’aquest nou conjunt de llandes i pneumàtics. A més, s’ha recalibrat la direcció per maximitzar la resposta a les interaccions del conductor i la que aquest rep amb aquesta nova configuració.

La segona nova incorporació a la gamma Type R és la versió Sport Line, el seu disseny està orientat a aquells clients que desitgen un estil més discret per al seu model esportiu de cinc portes, però no renuncien a un extraordinari rendiment que caracteritza els models Type R . La versió Sport Line compte amb un aleró posterior de baixa altura -en el lloc de l’aleró de sèrie de perfil més alt-, llantdes d’aleació de 19 pulgades i l’interior en negre.

Honda Civic Type R 2020
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
El nou Opel Mokka-e guanya el premi “Cotxe connectat”

El nou Opel Mokka-e guanya el premi “Cotxe connectat”

L’Opel Mokka-e ha guanyat el premi “Coche Conectado 2020”

Posterior
El nou Cupra Formentor ha estat reconegut com el “Cotxe de l’Any dels Lectors 2021” del Grup Prensa Ibérica

El nou Cupra Formentor ha estat reconegut com el “Cotxe de l’Any dels Lectors 2021” del Grup Prensa Ibérica

El nou CUPRA Formentor ha estat reconegut com el ‘Cotxe de l’Any

També et pot interessar
Total
0
Share