1. Home
  2. Motos
  3. Honda anuncia el preu i la disponibilitat de la nova CB1100 EX
Honda anuncia el preu i la disponibilitat de la nova CB1100 EX

Honda anuncia el preu i la disponibilitat de la nova CB1100 EX

0
0

La nova CB110 EX equipa unes llandes de radis i doble escapament, recuperant l’esperit dels ’60 i ’70 i s’acosta molt més així a la mítica CB750 Four en què s’inspira.

Honda CB 1100 EX

El doble silenciós és més curt que l’escapament simple equipat en l’anterior CB 1100 i ha estat afinat per emetre un profund so de quatre en línia que li aporta major personalitat. A més, les seves clàssiques i evocadores línies i el seu evocador motor refrigerat per aire segueixen essent les senyals d’indentitat en aquest exclusiu model. El que defineix el motor és un potent parell i una entrega de potència suau i accessible a qualsevol règim de revolucions, el que fa que la CB1100 EX sigui una moto amb caràcter i fàcil de conduir.

Per a aquest 2014, una de les novetats més importants és la caixa de canvis de sis velocitats que permet una conducció més relaxada. Mantenint les avantatges d’una caixa de cinc velocitats – unes relacions curosament estudiades proporcionen una bona resposta i acceleració – la nova sisena marxa és súper-directa, el que permet reduir el consum. En aquest sentit, la nova CB1100 EX compta amb un dipòsit de gasolina amb una capacitat extra de 2,9 litres respecte al model anterior, fins a un total de 17,5 litres.

La CB1100 EX satisfarà els gustos de tots aquells motoristes que busquin una nostàlgica i elegant mirada al passat sense renunciar a la tecnologia i els equipaments més actuals.

La disponibilitat de la moto és immediata i el preu és de 13.499 euros.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *