1. Home
  2. Presentacions
  3. HONDA CBR500 Triple aposta
HONDA CBR500 Triple aposta

HONDA CBR500 Triple aposta

0
0

Text: Sergi Mejías / Fotos: Honda

La marca de l’ala daurada va donar un impuls al seu popular model bicilíndric de 500cc el 2013 amb el llançament de tres noves ‘CB500‘ que compartien components però després cadascuna seguia el seu camí.

El 2016 van rebre una actualització i ara Honda els dóna una nou impuls amb una posada al dia en tots els aspectes per ser una referència tant per als usuaris que arriben d’una 125 o 250 com per als que ho fan de motos més grans i volen alguna cosa més pràctica i funcional.

Les millores en el motor es deixen notar amb una major eficiència que li permet oferir una autonomia propera als 490 quilòmetres i a una suavitat més gran del canvi. Ara el motor respira millor a baixes revolucions i cal assenyalar que cada model porta un mapa diferent que prima l’estirada final a la R, en mitjana es queda la F i en la X s’afavoreixen els baixos i mitjans.

El quadre d’instruments és de nova factura, totalment digital i en color. Compta amb indicadors d’ordinador de bord amb detalls com l’autonomia o consum mitjà. En conjunt cal destacar que s’ha reduït el pes dels tres models i en tenir la mateixa base, la F i la R comparteixen les millores. En suma, tres models tan pràctics com polivalents i accessibles.

CB500F

Novetats: estètica més agressiva, nou amortidor del darrere, aerodinàmica optimitzada, millor resposta del motor a baix i mig règim.

Disponible en color vermell, taronja, blanc perlat i negre. PVP: 6.200 euros

CBR500R

Novetats: ergonomia retocada, tarats de la suspensió revisats, 3 quilos més lleugera i nou acabat del basculant.

Disponible en color vermell, blanc perlat i gris metàl·lic. PVP: 6.750 euros

CB500X

Novetats: llanda davantera de 19 polzades en lloc de 17, nova pantalla derivabrises regulable, noves geometries i  altura lliure al terra més alta.

Disponible en color vermell, blanc perlat i negre metàl·lic. PVP: 6.700 euros

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *