1. Home
  2. Actualitat
  3. Honda Civic: Actualització 2.0
Honda Civic: Actualització 2.0

Honda Civic: Actualització 2.0

0
0

El 2015 és un any molt important per a Honda. I per això renovarà tota la seva gamma en aquests dotze mesos. En el cas del Civic, un model amb senyes d’identitat pròpies, l’actualització ha sigut profunda i amb moltes sorpreses.

Foto-obertura

Text: Albert Alsina, desde Madrid | Fotos: Honda

Aspecte més esportiu. Abans que arribi la versió més imponent, la Type R, els dissenyadors de Honda han treballat a fons l’exterior del Civic per tal que la zona frontal, la graella, els llums de boira i les defenses siguin més atractius. Al darrere, el para-xocs ha rebu un generós difusor i les òptiques rematen un aleró minimalista –pintat amb el mateix color de la carrosseria- que integra la tercera llum de fre.

foto-2Més visibilitat amb LEDS. El nou disseny del Civic inclou llums de dia de LEDS magistralment integrats en la part inferior dels fars. Segons quin sigui el tipus d’acabat, la il·luminació principal també incorpora la tecnologia LED.

Primer és la qualitat.  L’ampli espai interior (les cotes, dimensions i capacitats del qual són exactament les mateixes que en la versió anterior) expressa encara més qualitat gràcies a una nova tapisseria més esportiva, amb noves costures en els recolzacaps.

La versió més esportiva.  Una de les principals novetats d’aquesta campanya és el Civic Sport, versió inspirada en la Type R. De sèrie porta llantes exclusives de 17 polzades -de color negre i disseny exclusiu-, graella inferior de reixeta, aleró posterior del mateix color de la carrosseria i sistema Honda Connect. És disponible amb motor de gasolina  i-VTEC de 142 CV i amb el guardonat motor dièsel 1.6 i-DTEC de la sèrie Earth Dreams Technology de 120 CV.

foto 5Tot a l’abast de la mà. El Civic 2015 disposa del nou sistema Honda Connect, una pantalla tàctil en posició central que combina el que més us agrada, com ara música, aplicacions, fotografies… Tot, amb la possibilitat de connectar-hi el vostre smartphone i, a través del sistema Mirror Link, utilitzar-ho des de la mateixa pantalla de l’automòbil. Permet connexions Bluetooth, Wifi, USB i HDMI, personalitzar el fons de pantalla, sistema de radio digital DAB, AM i FM. i, per si no n’hi hagués prou, pot incorporar sistema de navegació Garmin.

Encara més segur.  Honda ha decidit dotar tota la gamma Civic del sistema de frenada automàtica que atura totalment el cotxe en cas de risc de topada amb un obstacle, per distracció del conductor. Aquest sistema actua sempre que el vehicle circuli per sota dels 30 km/h.

foto-6

Tres per elegir.  Els motors no canvien respecte de l’oferta ja coneguda fins ara. Es continua comptant amb els i-VTEC de gasolina de 1.4 i 1.8 litres (amb 100 i 142 CV, respectivament), i el que, evidentment, serà el més demanat, el brillant 1.6 i-DTEC de 120 CV Earth Dreams Technology. Els consums i emissions contaminants no presenten cap alteració.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *