Honda Civic: Llegat tecnològic

Honda ha presentat el nou Civic e:HEV, l’onzena generació del seu emblemàtic automòbil compacte global. El nou Civic híbrid agafa com a base els seus 50 anys de llegat per a combinar un rendiment i una eficiència extraordinaris amb uns nivells millorats de confort interior, atractiu disseny i funcionalitat general.

El nou Civic, que incorpora de sèrie la provada tecnologia híbrida e:HEV d’Honda, completa el compromís de la marca d’electrificar els seus principals models per a Europa per a finals de 2022.

Enfocament de disseny impressionant

En la seva última versió, el Civic ofereix un nou i estimulant enfocament de disseny, mantenint el principi de desenvolupament d’Honda que dona prioritat a les persones davant de la màquina, atributs presents en tots els aspectes de disseny i desenvolupament del Civic.

El nou Civic aposta per una silueta elegant i esportiva, que s’ha aconseguit baixant la línia del capó 25 mm respecte a la generació anterior, mentre que la zona envidrada s’ha augmentat per a crear un ambient lluminós i ampli a l’interior. Per a oferir una sensació premium i de sofisticació, el disseny de la carrosseria destaca per unes superfícies més polides i refinades, amb les línies centrals i la línia de cintura més definides.

Conjunt propulsor e:HEV avançat i eficient

La provada tecnologia del conjunt propulsor e:HEV és un element fonamental en el nou Civic. El sistema compta amb una nova bateria d’ions de liti de 72 cel·les i dos motors elèctrics compactes de gran potència, tot això juntament amb un motor de cicle Atkinson d’injecció directa de 2.0 litres de nou desenvolupament. En combinació, el conjunt propulsor subministra una potència màxima de 135 kW (184 CV) i un parell de 315 Nm. La nova versió del motor de combustió compta amb diversos elements nous dins de la seva arquitectura que contribueixen a aconseguir una eficiència tèrmica del 41%, una de les xifres més altes dins del sector per a un model de producció.

Els dos potents motors elèctrics es coordinen per a proporcionar la força motriu principal que impulsa el Civic. Una nova unitat de control de potència, situada en l’obertura motora amb la resta de components del conjunt propulsor, controla el motor. Sota els seients posteriors, es troba la versió més recent de la unitat de potència intel·ligent d’Honda i, encara que és més petita i lleugera, compta amb major densitat d’energia. Aquest sistema ofereix una sensació de parell immediat i una potent acceleració, al mateix temps que proporciona una eficiència extraordinària.

Per a més informació Honda Lluis Blanch.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Opel Astra: Més atrevit i autèntic

Opel Astra: Més atrevit i autèntic

Aquesta és la sisena generació de l’Opel Astra, el primer que ha estat

Posterior
CORVE present a Expojove per potenciar la formació professional

CORVE present a Expojove per potenciar la formació professional

L’associació ha estat present a la Fira Expojove amb un estand amb l’objectiu de

També et pot interessar
Total
0
Share