1. Home
  2. Presentacions
  3. HONDA CIVIC SEDAN Funcionalitat distintiva
HONDA CIVIC SEDAN Funcionalitat distintiva

HONDA CIVIC SEDAN Funcionalitat distintiva

0
0

HondaCivicSedan2Text: Daniel Balcells / Fotos i Vídeo: Honda

La versió Sedan del Civic de nova generació -desena ja del compacte d’Honda– és 13 cm més llarga que el model de 5 portes. Les seves generoses cotes (4,63 m) li permeten acomodar al seu interior a 5 adults i el seu equipatge en un maleter de 519 l.

La seva silueta, afilada i agressiva, reflecteix la personalitat esportiva del Civic 4P, amb uns voladissos més curts i un perfil més ample, llarg i baix que en el ‘hatchback’. Uns para-xocs angulosos completen el seu aspecte modern i aerodinàmic.

HondaCivicSedan17La seva resposta dinàmica i el seu confort de marxa, dels millors del segment de les berlines esportives compactes, es deuen a una nova suspensió, un centre de gravetat més baix i un pes menor i la rigidesa torsional (+ 52%) de la seva carrosseria més gran.
L’única motorització disponible de moment (a finals d’any se sumarà a la gamma una mecànica dièsel) és un propulsor de gasolina Turbo VTEC de 1.5 litres i 182 CV amb transmissió manual de 6 marxes, o automàtica CVT de 7.

Ja disponible a Catalunya des 24.940 euros, s’ofereix amb tres nivells d’acabat: Comfort, Elegance i Executive, amb l’avançat sistema de seguretat Honda Sensing de sèrie, que combina la informació de radars i càmeres per assistir al conductor.

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *