1. Home
  2. Actualitat
  3. Honda Civic Type R, fidel a si mateix
Honda Civic Type R, fidel a si mateix

Honda Civic Type R, fidel a si mateix

0
1

Honda a donat a conèixer nous detalls sobre l’esperat Civic Type R, un vehicle de fort caràcter esportiu, de cinc portes, que estarà als concessionaris el proper any.

Honda Civic Type R

La potència de l’Honda Civic Type R ve de la mà d’un motor de 2 litres i-VTEC de la sèrie Earth Dream Technology d’Honda. Amb una potència de més de 280 CV, oferirà un rendiment incomparable respecte a totes les versions Type R anteriors. Aquest propulsor, que va associat a una transmissió manual de sis velocitats, incorpora un turbocompressor que augmenta la potència a baixes revolucions.

Cal destacar que el Civic Type R marcarà el debut del nou botó +R. En prémer aquest botó, ubicat al lateral del volant, s’activa el mode +R per gaudir de l’experiència de conducció més emocionat del moment. La resposta del motor s’accentua i l’entrega de parell es fa més agressiva i més orientada al rendiment. La direcció ofereix una major capacitat de resposta, i juntament amb el nou sistema de suspensió adaptativa, proporciona una agilitat i una estabilitat total.

El nou Honda Civic Type R també inclou el sistema de suspensió davantera. L’eix direccional compta amb dos pivots de suport, aquests minimitzen la tendència del vehicle a desviar-se i permeten al conductor treure el màxim partir de l’excepcional maniobrabilitat del Civic Type R.

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *