Honda desvela la nova Sèrie Honda 0 de vehicles elèctrics amb prototips innovadors al CES 2024

Honda Presents World Premiere of the “Honda 0 Series” Represented by Two New Global EV Concept Models at CES 2024

Honda presenta la Sèrie Honda 0, una nova gamma de vehicles elèctrics que arribarà al mercat global a partir del 2026, introduint els prototips Saloon i Space-Hub al CES 2024 de Las Vegas. Descobreix la visió electrificant de Honda i la seva determinació cap a un futur sostenible.

Honda ha revelat amb entusiasme la Sèrie Honda 0, una nova línia de vehicles elèctrics que la marca llançarà a nivell mundial a partir del 2026. La presentació mundial dels prototips Saloon i Space-Hub al CES 2024 a Las Vegas, Nevada (Estats Units), marca un pas audaç cap al futur de la mobilitat sostenible.

Una de les novetats més destacades és la presentació de la nova insígnia amb la icònica “H”, exclusivament destinada als vehicles elèctrics de pròxima generació de Honda. Aquesta simbolitza l’enginy i l’innovació que defineixen aquesta nova era de vehicles amigables amb el medi ambient.

Honda està compromesa amb el desenvolupament sostenible, impulsant la seva missió amb l’eslògan global de marca: “The Power of Dreams – Com et movem.” Aquesta filosofia destaca la determinació de Honda a crear productes i serveis de mobilitat que transcendeixin les limitacions i potenciïn les capacitats de les persones. Amb aquests nous vehicles elèctrics, Honda aspira a fer realitat els somnis de moltes persones, convertint-se en el motor del progrés social.

Amb l’objectiu d’aconseguir la neutralitat de carboni per al 2050, Honda està enfocant els seus esforços cap a l’electrificació total dels seus vehicles. La Sèrie Honda 0 representa una transformació profunda, amb la companyia compromesa a augmentar la quota de vehicles elèctrics i vehicles amb pila de combustible fins al 100% a nivell mundial per al 2040.

La Sèrie Honda 0 no només és una gamma innovadora de vehicles elèctrics, sinó que també simbolitza la determinació de Honda de reinventar-se com a fabricant d’automòbils. La companyia està creant aquests vehicles elèctrics des de zero, retrocedint als seus inicis, amb l’objectiu de proporcionar una experiència de conducció única i duradora.

El 2026 marca l’inici de la comercialització mundial del primer model de la Sèrie Honda 0. Des dels Estats Units fins a Sud-amèrica, Honda portarà aquesta nova generació de vehicles elèctrics a tots els racons del món, iniciant un capítol emocionant cap a un futur més sostenible i ple de possibilitats.

Total
0
Shares
Anterior
El Rallye d’Hivern – Viladrau celebra el dissabte la seva XX edició

El Rallye d’Hivern – Viladrau celebra el dissabte la seva XX edició

Rally Classics inaugura la temporada esportiva 2024

Posterior
Exhibició de Sainz en la primera part de la marató de 48h

Exhibició de Sainz en la primera part de la marató de 48h

El madrileny ha recuperat el lideratge després d'un domini aclaparador i

També et pot interessar
Total
0
Share