1. Home
  2. Actualitat
  3. Honda-E incluirà de sèrie el Sistema de Retrovisors per Càmara
Honda-E incluirà de sèrie el Sistema de Retrovisors per Càmara

Honda-E incluirà de sèrie el Sistema de Retrovisors per Càmara

0
0
L'Honda-E inclourà un sistema de retrovisors per càmera
L’Honda-E inclourà un sistema de retrovisors per càmera

El nou Honda-E inclourà de sèrie el Sistema de Retrovisors per Càmera. Segons la marca asiàtica aquesta tecnologia ofereix importants avantatges en termes d’estil, seguretat, aerodinàmica i refinament.

El Sistema de Retrovisors per Càmera substitueix els miralls retrovisors exteriors convencionals per unes càmeres compactes que transmeten imatges en temps real a les dues pantalles de sis polzades situades a l’interior del vehicle. Aquestes pantalles, situades en tots dos extrems del tauler de control, s’han col·locat de forma ergonòmica perquè el conductor o conductora disposi en tot moment d’una visió còmoda i natural.

Aquesta tecnologia de càmeres contribueix a que l’automòbil mantingui un disseny modern, senzill i net, juntament amb els muntants A progressius i els tiradors de les portes integrats a la carrosseria, que també s’inclouran en la versió de producció en sèrie del Honda-E. A diferència dels retrovisors exteriors convencionals, les càmeres queden integrades en el perfil del vehicle i no sobresurten respecte als passos de roda.

Millores de visibilitat

D’aquesta manera, no només es millora la visibilitat, sinó que les càmeres compactes redueixen la resistència aerodinàmica al voltant d’un 90% en comparació amb els miralls retrovisors exteriors convencionals, fet que suposa una millora en l’aerodinàmica general del vehicle del 3,8% aproximadament, i contribueix a l’eficiència i l’autonomia de l’automòbil. A més, s’aconsegueix una disminució significativa del soroll del vent que generen normalment els miralls retrovisors exteriors a altes velocitats.

Així mateix, el disseny dels suports en què estan allotjades les càmeres s’ha concebut per evitar que es formin gotes d’aigua a les lents, ja que incorporen un revestiment hidròfug a la superfície per impedir l’acumulació de l’aigua residual.

Dos modes de vista

El conductor o conductora pot triar entre dos modes de visió: el normal i el panoràmic, que li permet ampliar el camp de visió dels retrovisors convencionals i reduir els angles morts.

Els nivells de brillantor de les pantalles interiors s’ajusten automàticament en funció de les condicions d’il·luminació predominants.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *