1. Home
  2. Actualitat
  3. Honda encapçala el rànquing en fiabilitat i satisfacció de l’ OCU
Honda encapçala el rànquing en fiabilitat i satisfacció de l’ OCU

Honda encapçala el rànquing en fiabilitat i satisfacció de l’ OCU

0
0

Honda s’ha posicionat com la marca més fiable en el sector de la automoció, segons l’enquesta de l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) sobre la fiabilitat de 178 vehicles entre 30.000 conductors d’Espanya, Bèlgica, França, Itàlia i Portugal.

Honda_Jazz_web

Per avaluar el concepte de fiabilitat, l’OCU s’ha basat en el nombre d’avaries dels automòbils dels enquestats en els últims mesos – excloent les causades per un accident – atorgant diferents valoracions en funció de com afecten  la seguretat o altres factors dels vehicle. A més, s’han plantejat altres qüestions per conèixer la satisfacció general amb el cotxe.

L’Honda Jazz 1.4 s’ha imposat com l’automòbil més fiable de tots els valorats, amb 99 punts sobre 100, la més alta de tots el rànquings (utilitaris, compactes, berlines, monovolums i SUV i 4X4). A més, el CR-V 2.2 ocupa la primera posició en rànquing del segment SUV i 4X4, amb 94 punts.

L’enquesta apunta també a altres dades com que els utilitaris són els cotxes que menys passen pel taller, o bé que un de cada tres conductors han patit una avaria amb els seu automòbil en l’últim any.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *