1. Home
  2. Motos
  3. Honda ha presentat dos nous prototips a l’EICMA de Milà
Honda ha presentat dos nous prototips a l’EICMA de Milà

Honda ha presentat dos nous prototips a l’EICMA de Milà

0
0

Honda ha revelat dos nous prototips al Saló de Milà.

Honda 1

El primer és el RC213V-S (Foto), una moto desenvolupada per Honda Racing Corporation (HRC) i Honda Motor. Aquesta Honda està homologada per circular per carretera i està basada en la motocicleta guanyadora del mundial de MotoGP, la RC213V. Inspirada i desenvolupada amb les aportacions de molts pilots, el prototip RC213V-S es convertirà en tot un referent a nivell de tecnologia i prestacions i marcarà, sens dubte, un abans i un després en les motos esportives homologades per carretera.

El segon és la True Adventure. Inspirada tant en l’herència de Honda en motociclisme d’aventura com en el seu recent programa per al Dakar, el prototip True Adventure reflecteix la futura direcció en què Honda busca expandir la seva presència en el segment Adventure. Aquest prototip ha estat desenvolupat per oferir un excepcional potencial off.road.

Per altra banda, Honda també ha presentat noves opcions de color per a altres models de la marca de cara al 2015 i ha mostrat les noves GoldWing F6B i F6C 40 Aniversari, la VFR800X Crossrunner i la Forza 125.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *