1. Home
  2. Actualitat
  3. Honda i l’Hospital Sant Joan de Déu col•laboren en la investigació de malalties rares.
Honda i l’Hospital Sant Joan de Déu col•laboren en la investigació de malalties rares.

Honda i l’Hospital Sant Joan de Déu col•laboren en la investigació de malalties rares.

0
0

L’Hospital Sant  Joan de Déu de Barcelona i Honda han signat el conveni mitjançant el qual l’hospital rebrà una dotació econòmica de fins a 25.000 euros, com a guanyador “Tu Proyecto, Nuestro Proyecto”, segona edició de la iniciativa de Responsabilitat Social Corporativa llançada per Honda Motor Europe España. Aquest projecte, presentat per un client d’Honda de Palència i impulsat per l’Hospital Sant Joan de Déu, en col·laboració amb la Unitat 703 de CIBERER i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), té per objectiu avançar en el coneixement de les malalties rares mitjançant una investigació basada en la col·laboració oberta.

Honda i Sant Joan de Déu

La neuròloga i investigadora Mercedes Serrano ha realitzat una presentació del projecte guanyador basat en la col·laboració oberta i més conegut pel seu nom en anglès ” crowdsourced health research studies”.

L’objectiu d’aquest projecte és desenvolupar una plataforma en què aglutinar informació relativa a tres errors congènits del metabolisme (ECM) – malalties rares pediàtriques – de molt baixa prevalença i sense tractament curatiu: Síndrome de Lowe, CDG i ENACH.

El projecte de l’Hospital Sant Joan de Déu ha estat escollit d’entre un total de 10 finalistes que, després d’un procés de votació, van ser els més valorats pel públic general.

La segona edició de “Tu Proyecto, Nuestro Proyecto” ha aconseguit tancar la present convocatòria amb 90 projectes presentats i més de 35.000 vots emesos a través de la pàgina desenvolupada específicament per a l’ocasió.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *