1. Home
  2. Motos
  3. Honda ja coneix el seu motorista de l’any
Honda ja coneix el seu motorista de l’any

Honda ja coneix el seu motorista de l’any

0
0

Un any més, i ja en van quatre de consecutius, Honda ha proclamat el seu Motorista de l’Any. Després d’una sèrie d’exigents proves teòriques i pràctiques organitzades per Honda, a la final d’aquest concurs, celebrades a les instal·lacions de l’Honda Institut de Seguretat, Roger Perejoan ha estat el motorista que ha demostrat major regularitat entre els 20 finalistes i s’ha proclamat d’aquesta vencedor del certamen.

Premi Honda

El concurs El Motorista de l’Any pretén fomentar la imatge cívica i segura del motociclisme, buscant el conductor que destaqui més en tots els camps (habilitat i tècnica de conducció, coneixements del vehicle, identificació i prevenció del risc, primers auxilis i normativa). L’objectiu és difondre la seguretat entre els motoristes com un element tan necessari com atractiu.

Després de la part teòrica, va començar la pràctica amb exercicis en què els jutges van valorar l’agilitat i habilitat dels concursants sobre la motocicleta en proves d’equilibri, girs tancats, eslàlom o completant en el menor temps possible un recorregut marcat pels organitzadors. A més, els finalistes van haver de superar també exigents proves de frenada. Després d’aquestes proves eliminatòries, els deus millors es van enfrontar a la gran final en un exercici que consistia a demostrar la major regularitat possible intentant  fer el mateix temps donant tres voltes a un circuit asfaltat i unes altres tres voltes en superfícies off-road.

Els 20 finalistes es van emportar, a part d’un trofeu, una espatllera Alpinestars. Però sens dubte, els més contents van ser els deu primers classificats, que van tornar a casa amb importants obsequis dels patrocinadors de l’esdeveniment. El vencedor, a més, va guanyar una Honda NC750X.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *