1. Home
  2. Actualitat
  3. Honda Jazz E-HEV 2020, pas de gegant
Honda Jazz E-HEV 2020, pas de gegant

Honda Jazz E-HEV 2020, pas de gegant

0
0

Aquest és el nou Honda Jazz e-HEV, la quarta generació del compacte model de la marca japonesa que va néixer fa gairebé 20 anys. Un model que és utilitari i polivalent, urbà i amb tocs de monovolum, i que a més, ara és híbrid gràcies a l’aplicació del sistema e-HEV de Honda, amb un motor de 1.5 litres i-MMD de 109 CV, amb dos motors elèctrics compactes, bateria d’ions de liti i una robusta transmissió fixa amb unitat de control intel·ligent.

 

El nou Jazz, situat al segment B, té un exterior renovat i més modern, amb un interior sorprenent. La faceta monovolum que ja se li percep a l’exterior, fa que l’habitabilitat i modularitat interior sigui realment excel·lent, amb una zona posterior de cine gràcies als Magic Seats i un avançat nivell de connectivitat i infoentreteniment, amb dues pantalles (la de 7 polzades pel quadre i la central de 9 polzades) amb protocols Apple i Android i assistent de veu i tot.

 

Al volant del nou Jazz e-HEV es percep, sobretot, confort. Des de la seva elevada posició de conducció, l’encertat nou disseny dels seients, l’àmplia visibilitat frontal, l’agradable tacte del sistema híbrid i, arribant fins al tacte còmode de les suspensions, fan que aquesta 4ª generació del Jazz sigui un “urbanita” de tall compacte amb característiques de monovolum que el fan un xic especial.

 

Més informació a Lluís Blanch concessionari Honda

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *