1. Home
  2. Actualitat
  3. Honda llança un renovat Civic 5 portes
Honda llança un renovat Civic 5 portes

Honda llança un renovat Civic 5 portes

0
0

Honda acaba de llançar un renovat Honda Civic 5 portes, amb un disseny exterior millorat i un interior més refinat, el que confereix al model una aparença més esportiva. A més, s’han revisat alguns aspectes de la suspensió, i les versions de la gamma reben encara més equipament.

Honda CIVIC 5 portes

La gamma a Espanya estarà formada per dos motors de gasolina i-VTEC de 1.4 i 1.8, i el motor dièsel i-DTEC 1.6 de la sèrie Earth Dreams Technology. Els motors de 1.4 i 1.6 ja es comercialitzen i l’1.8 (disponible tant amb transmissió manual com automàtica) arribarà al mercat al març d’aquest mateix any.

Pel que fa  a les versions, la motorització 1.4 i-VTEC va amb els acabats Comfort i Sport i incorpora com a novetat la versió Comfort Plus, que sobre la Comfort afegeix bluetooth, fars antiboira davanters, volant i pom en pell.

La motorització 1.8l i-VTEC estarà disponible amb els acabats Sport i Lifestyle. Per la seva banda, el motor dièsel 1.6l i-DTEC compta amb les versions Comfort Sport, Lifestyle i Executive.

Com opcional en tota la gamma (excepte Comfort) Honda ha incorporat al Civic un nou conjunt de sistemes de seguretat activa basats en sensors que utilitzen una combinació de càmeres, LIDAR (detecció per làser) de curt abast i tecnologies de radar.

Per això, la gran novetat de la gamma Civic per al 2014 són els Sistemes d’Ajuda al Conductor. Aquests sistemes estan formats per dos paquets en base a les funcions que ofereixen, i estan disponibles com a opció, per les versions Sport, Lifestyle i Executive. Les versions amb el Sistema de Seguretat Avançat estaran disponibles a partir del mes de març.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *