1. Home
  2. Actualitat
  3. Honda millora el seu superesportiu NSX
Honda millora el seu superesportiu NSX

Honda millora el seu superesportiu NSX

0
0
El superesportiu d'Honda
El superesportiu d’Honda

Honda ha anunciat una sèrie de millores al NSX 2019, que faran del superesportiu un automòbil més agradable en el seu ús diari.

L’objectiu ha estat millorar la dinàmica del cotxe, alhora que s’ha mantingut la seva facilitat d’ús en el dia a dia. La marca ha equipat el model amb unes barres estabilitzadores més grans, tant davanteres com posteriors, amb les que s’incrementa la rigidesa davantera en un 26%, i la del darrere en un 19%. Els cubs de roda del darrere i els casquets dels tirants d’ajust de la convergència són ara també més rígids, millorant així la resposta a través del xassís.

Millor suspensió i softwere

La rigidesa de l’estructura del vehicle ofereix una plataforma sobre la qual afinar la suspensió i la direcció. A més de les millores en els components físics del NSX 2019, també ha introduït ajustos en el programa que controla la unitat de potència Sport Hybrid SH-AWD, la direcció assistida electrònicament, el sistema de control i estabilitat del vehicle i l’amortiment activa amb fluid MR.

Els nous amortidors ofereixen una conducció i una resposta encara més confortable al’ ‘setting’ més conservador del NSX, alhora que manté una configuració més rígida per a la conducció a altes velocitats i en pista.

Al costat dels canvis introduïts tant a nivell estructural com en el programari, el NSX 2019 incorporarà com a equipament de sèrie els pneumàtics d’alt rendiment Continental SportContactTM 6. Creats exclusivament per al NSX, ofereixen una millor resposta dinàmica i feedback durant les fases de frenada, corba i acceleració, tant amb el ferm sec com mullat.

Millor experiència al volant

Amb aquests canvis, Honda pretén oferir al conductor una millor experiència al volant, així com proporcionar una gran estabilitat i control del gas en circuit pilotant al límit.

Les actualitzacions en el conjunt propulsor del model de 2019 inclouen injectors revisats, millores en la gestió de la temperatura del turbocompressor i un nou filtre de partícules que garanteixen que el model compleix amb la norma d’emissions Euro 6d-TEMP.

El superesportiu també té millores a l’exterior com a nous colors i acabats en tots els seus costats.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *