Honda NT1100: Touring de bandera

Honda sacseja el segment del touring amb una proposta que busca seguir el seu propi camí.

Text: Sergi Mejías / Fotos: Honda

Honda ha aprofitat la base de la CRF1100L Africa Twin per a donar vida a una interessant proposta per a viatjar però també pensada per a poder utilitzar-la en el dia a dia, un model fàcil de manejar, còmode i ben equipat, hereu de l’Honda Deauville i Pa-European.

Estèticament hereta els grups òptics de la X-ADV, compta amb una pantalla per desviar l’aire amb l’altura regulable manualment i uns deflectors laterals que desvien l’aire de les mans. Disposa de dues preses de corrent, d’encenedor i USB.

De sèrie compta amb un destacat equipament amb maletes laterals, control de velocitat de creuer, punys calefactables i cavallet lateral, entre altres, a més d’una electrònica completa amb control de tracció, anti-wheelie i modes de conducció.

El motor destaca pel seu ampli rang d’aprofitament amb 102 CV de potència que ofereix bons baixos i mitjos i una bona patada final. Honda homologa un consum de 5 litres cada 100 km i una autonomia propera als 400 km. En la part cicle destaquen les llandes de 17 polzades.

En una primera presa de contacte a la presentació internacional va deixar patent un excel·lent confort i polivalència. En aquest cas era la versió DCT, una delícia de canvi semiautomàtic, per a entendre’ns, que ho fa tot fàcil. El motor ple, la part cicle impecable; en definitiva… una nova aposta per al sector touring.

Per a més informació Blanmoto.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
IV Rallye de L’aigua

IV Rallye de L’aigua

A punt per començar la temporada de regularitat

Posterior
Gran estrena del pilot gironí Xavier Piña en el Dakar Clàssic

Gran estrena del pilot gironí Xavier Piña en el Dakar Clàssic

El pilot figuerenc Xavier Piña, juntament amb el copilot de Sabadell, Sergi

També et pot interessar
Total
0
Share