Honda NT1100: Una nova era del touring

Si el que busques és una touring confortable, versàtil, pràctica, de disseny innovador i carregada de tecnologia… aquesta és la teva moto. I respon amb el nom de Honda NT1100. Un model basat en la reconeguda Africa Twin però que busca seguir el seu propi camí, un camí marcat per les ja desaparegudes, però mítiques, Deauville o Pan-European.

Pensada per a viatjar però també per a usar-la cada dia, la NT1100 adopta la base de la Africa Twin per a donar vida a una interessant proposta, un model fàcil de maniobrar, còmode i ben equipat, i que incorpora, de sèrie, un ampli equipament on destaquen les maletes laterals, el control de velocitat creuer, punys calefactables i cavallet lateral, a més d’una electrònica completa amb control de tracció, anti-wheelie i modes de conducció.

El motor de la NT1100 destaca per aprofitar a la perfecció els seus 102 CV de potència, oferint bons baixos i mitjos i una bona capacitat de sobre règim. Honda homologa un consum de 5 litres cada 100 km i una autonomia pròxima als 400 km, mentre que en la part cicle destaquen les llandes de 17 polzades.

Als comandaments del seu manillar hem pogut comprovar el seu excel·lent confort i polivalència. Sobretot gràcies a què era la versió DCT, una delícia de canvi semiautomàtic, que ho fa tot molt fàcil. El motor va molt ple, la seva part cicle és impecable i la seguretat que transmet és espectacular.

Amb la Honda NT1100 hem pogut comprovar que la versatilitat, el confort i la polivalència no estan gens renyides… I és que gràcies al seu deliciós propulsor, ple de baixos i mitjos i amb una bona capacitat de sobre-règim, la gran quantitat d’equipament i tecnologia de la que disposa i una finesa i precisa qualitat de conducció, queda clar que aquesta touring de Honda és una autèntica devoradora de quilòmetres.

Per a més informació Blanmoto.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Bastianini rebenta tots els pronòstics

Bastianini rebenta tots els pronòstics

Arribem el primer gran premi de l’any, Moto GP torna a Losail, Qatar

Posterior
Nissan Camps Motor presenta la nova Townstar

Nissan Camps Motor presenta la nova Townstar

Camps Motor, concessionari oficial Nissan, va presentar el nou model de la marca

També et pot interessar
Total
0
Share