1. Home
  2. Actualitat
  3. Honda PCX 125: Conquistador.
Honda PCX 125: Conquistador.

Honda PCX 125: Conquistador.

0
0

El renovat PCX 125 torna a la càrrega amb les mateixes virtuts que l’han fet famós però amb un menor consum, més autonomia, disseny més modern i, posat a fer, més ben equipat.

Honda_principal

Text: Albert Alsina | Fotos: Honda

El fabricant de motos més gran del món té en el PCX 125 un dels seus millors valors en els temps actuals. Si amb la versió anterior Honda ja havia aconseguit unes xifres espectaculars en el mercat estatal, ara vol impulsar-la altra vegada per seguir escalant graons.

Honda_2Durant la presentació i presa de contacte amb aquest model per l’emblemàtica ciutat de Lisboa, vam comprovar que les millores que se li han aplicat es noten, es palpen i s’escolten. Una de les principals novetats és l’eficiència de consum, limitat a 2,1 litres/100 quilòmetres sense activar l’lding Stop, el pràctic i còmode sistema d’aturada en ralentí que ara detecta la càrrega de la bateria per optimitzar el seu rendiment. Si hagués estat connectat, les xifres de consum en ús urbà serien encara menors. A més, el dipòsit del PCX 125 té més capacitat, passant dels 5,9 litres d’abans als 8 del model actual, la qual cosa possibilita recórrer 375 quilòmetres sense haver de visitar la benzinera. ¡Quasi res!

Honda_3Més esportiu. El nou disseny, amb la carrosseria més afilada, fa que aquest model apte per al carnet B aconsegueixi una mica més de presència i modernitat, amb un doble llum davanter de LED molt esportiu, i intermitents, pilot i llum de matricula també de LED per reduir el requeriment elèctric del motor. Com en tot bon escúter urbà, la capacitat de càrrega és fonamental. I si el seu predecessor ja tenia una nota alta en aquest apartat, el nou PCX 125 encara la millora. I és que la guantera esquerra del carenat davanter és més gran i incorpora un adaptador de 12V AC per recarregar un telèfon o algun gadget electrònic. Per a una major comoditat de l’usuari, l’accés al cofre que hi ha sota el còmode i esglaonat seient disposa ara de frontissa amb molla per mantenir-se aixecat quan s’obre.

Honda_1Segur i de bon maniobrar. Durant la presa de contacte amb aquest menut i característic Honda vam podem comprovar que es mou entre el trànsit talment com un peix dins l’aigua, zigzaguejant amb facilitat i eficàcia, i oferint comoditat i progressivitat. I sempre amb una seguretat magnífica gràcies al sistema de frens combinats.

La seva forma i dimensions compactes, la correcta i còmode posició de conducció, la baixa altura del seient i les bones sensacions que transmet el tren davanter, reverteixen en una excepcional maniobrabilitat i facilitat de conducció que fan del PCX 125 un model apte per a tota mena de públic.

El nou Honda PCX 125 està disponible en colors blanc, vermell, negre i gris mat
a un preu de 2.749 euros, amb diferents opcions de garantia i finançament propis de la marca de l’ala daurada.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *