1. Home
  2. Motos
  3. Honda presenta l’exclusiva NM4 Vultus
Honda presenta l’exclusiva NM4 Vultus

Honda presenta l’exclusiva NM4 Vultus

0
0

Honda ha anunciat el llançament de la nova i exclusiva NM4 Vultus, una moto de tall futurista que arribarà a Europa entre finals de la primavera i principis d’estiu.

Honda Vultus

La marca japonesa ha creat una nova moto que desafia els límits, amb una identitat, un tacte de funcionament i una experiència sobre dues rodes que la situa en una nova categoria definida per ella mateixa. Els seus llums de LED, i la seva silueta de bombarder representa una imatge mai vista abans. Les influències manga i anime son òbvies, especialment des de la part davantera: la seva amplada i angulositat mai passaran desapercebudes. Darrera d’ella, el conductor va assegut en un lloc de comandament envoltant, amb el quadre d’instruments digital sempre a la vista i reactiu i el seient del passatger abatible que actua com a respatller del conductor i és multiajustable.

Les llums són totes de LED, amb els intermitents i miralls davanters integrats en la carrosseria, mentre que el llum està emmarcat per una línea LED blava.

Sota la seva atrevida imatge s’amaga un conjunt de motor i xassís sòlid. Equipat amb tecnologia de baixa fricció, el seu motor bicilíndric ve de sèrie amb l’avançat sistema de Transmissió de Doble Embragatge (DCT), oferint al conductor l’opció d’escollir entre els modes automàtics D i S; més un mode manual MT amb uns comandaments estil joc d’ordinador per pujar i baixar les marxes. Intuïtiva i fàcil d’usar, contribueix l’atractiu futurista de la NM4 Vultus.

Cal destacar també la roda davantera de 18 polzades i la posterior de 17 polzades amb una ample de pneumàtic del darrera de 200 mm de secció. A més, l’ABS ve equipat de sèrie.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *