1. Home
  2. Actualitat
  3. HONDA X-ADV Formula magistral
HONDA X-ADV Formula magistral

HONDA X-ADV Formula magistral

0
0

Text: Sergi Mejías / Fotos: Francesc Montero

La X-ADV és un model d’èxit d’Honda. Atractius no li falten des de la seva arribada al mercat. I l’any passat van introduir petites millores com el control de tracció a dos nivells d’actuació, la tecla ‘G’ per a la transmissió DCT que millora el dinamisme en terra i un motor que puja 900 rpm més aconseguint el sostre de les 7.500 rpm. A més compta amb un kit de limitació per carnet A2.

Més enllà de si és una moto o un escúter, gairebé preferim quedar-nos amb la terminologia SUV donada la seva polivalència i ampli espectre d’ús. Anem asseguts com en un escúter, amb els peus protegits i sota el seient podem guardar un casc integral. Però aquí s’acaba l’escúter i arriba la moto amb una part cicle i comportament dinàmic de primera.

Comoditat

El X-ADV és còmode, molt. Vam tenir les ocasió de provar-la al camí d’Alcanyís, del GP d’Aragó, per tot tipus de vies i fins i tot alguns trams d’off-road. En vies ràpides, la possibilitat d’aixecar la pantalla derivabrises millora la protecció aerodinàmica mentre que la posició de conducció resulta còmoda.

El comportament dinàmic de X-ADV és brutal en qualsevol tipus de carretera. La part cicle resulta superba mentre que el motor, de 54 CV, va molt fi i la transmissió de doble embragatge (DCT) ho fa tot fàcil podent canviar de marxa de forma automàtica (amb quatre modes diferents) o manual amb unes lleves.

Possibilitats off-road

Ens va sorprendre gratament les seves possibilitats en pista pujats als seus estreps d’ off-road (opcionals) per poder conduir dret; només li falta que l’ABS sigui desconnectable. Si li sumes el seu ajustat consum i equipament com l’arrencada sense clau o l’obertura remota del seient no ha d’estranyar el seu èxit de vendes. Ah! El preu és de 11.800 euros.

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Pla

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *