HONDA X-ADV: Un somni fet realitat

Ens posem al manillar d’un model que… ens encanta. Ens hem acostat fins a Blanmoto Blanes a buscar la Honda X-ADV. L’escúter que va néixer d’un somni per tal de combinar capacitats i rendiments per afrontar qualsevol aventura i, a més acostar-se a utilitats com les d’un SUV desafiant convencionalismes per esgrimir-se, també, en una moto còmoda, àmplia i pràctica.

Està clar que els dissenyadors de la marca japonesa han fet punta als seus llàpissos creant una aparença més robusta, personal i amb detalls estètics singulars, i amb una millor funcionalitat gràcies a la millor protecció aerodinàmica, una guantera d’1,2 litres de capacitat i un cofre sota el seient més gran, de 22 litres i amb càrrega USB.

És la germanastra de la NC750X i, com en aquest cas, es veu beneficiada per les múltiples evolucions realitzades a aquesta sutil gamma de la marca de l’ala daurada, com l’augment de potència fins als 57,8 CV, s’ha optimitzat la relació del canvi, s’ha reduït el pes, té un xassís modificat i afinat el control de parell seleccionable, a més d’haver optimitzat la tecnologia amb nous modes de conducció que s’operen mitjançant el Throttle by Wire.

Quan a equipament, destaca per l’incorporació de l’Smartphone Voice Control amb el que podem interactuar amb el mòbil controlant les trucades, la navegació, la música i els missatges amb una app a mida i veure la informació a la nova pantalla TFT de cinc polzades. Tota una declaració d’intencions de cap a on pot arribar l’interacció amb les motos.

Com no, ens hem de tornat a treure el barret amb els enginyers de Honda quan l’hem pogut provar de forma dinàmica. Sembla mentida com poden tornar a millorar una motoscooter offroad com aquesta, i és que és més fina al tacte inicial, més potent en un segon esgraó, amb un consum més contingut i mantenint una estabilitat, un pas per corba i una polivalència bestial convertint-la, segons un parer molt personal, en un model “perfecte”.

No us enganyaré. Aquesta nova versió de la X-ADV encara és millor que l’anterior. Una actualització que segueix demostrant que és un dels escúters més estilosos, robustos i prestacionals que existeixen. Una Honda impecable, plena de detalls, i dels models més versàtils i divertits que he provat mai.

www.blanmoto.com

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
MITSUBISHI ECLIPSE CROSS PHEV: Lògic i interessant

MITSUBISHI ECLIPSE CROSS PHEV: Lògic i interessant

Que Mitsubishi segueix estant més viva que mai ho demostren models com aquest

Posterior
Hyundai Fornells Motor, líder de vendes el 2020, premia els seus agents i col·laboradors

Hyundai Fornells Motor, líder de vendes el 2020, premia els seus agents i col·laboradors

Fornells Motor, concessionari oficial Hyundai a la província de Girona, va rebre

També et pot interessar
Total
0
Share