1. Home
  2. Presentacions
  3. HUDSON BOSS Cafè racer concentrada
HUDSON BOSS Cafè racer concentrada

HUDSON BOSS Cafè racer concentrada

0
0

Hudson-Boss-3Text: Jordi Mejías / Fotos: Hudson Boss

Les motos d’estètica clàssica estan més de moda que mai. I bona mostra que és Hudson Boss triï aquest tipus de model per la seva singladura a la qual vam tenir ocasió d’assistir.

La imatge de cafè racer és la gran raó de ser de la Goodwood amb detalls com la part del darrere rematada amb un colí minimalista. També destaquen els amortidors del darrere com a detall estètic i de qualitat, igual que el seu quadre d’instruments format per dues esferes de tall clàssic.

La Goodwood és una moto còmoda. Els semimanillars reforcen la seva estètica cafè racer però a l’estar una mica elevats la posició de conducció no resulta gens sacrificada.

Hudson-Boss-2Hudson Boos ha apostat per un motor d’origen Yamaha per impulsar la Goodwood, el mateix que dóna vida a la YBR. Està refrigerat per aire, ofereix 10, 2 CV de potència i va associat a una caixa de canvis de cinc velocitats.

De la frenada s’encarreguen un fre de disc davanter de de 295 mm i un altre darrere de 210 mm. A més, Hudson Boss proposa dues versions de la Goodwood, la Standard i la 24 Heures. Aquesta última munta una forquilla invertida en lloc de la convencional de la Standard.

En una breu presa de contacte, la Goodwood es va mostrar suau de funcionament i fàcil de conduir. El motor resulta voluntariós i els seus 128 quilos de pes la converteixen en una moto àgil.

Hudson-Boss-1Els preus arrenquen des dels 2.449 euros de la Standard en promoció, ja que costa 2.649 euros) fins als 2.695 euros de la 24 Heures, en promoció ja que el seu preu és de 2.949 euros. I estan disponibles en color vermell i plata.

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *