1. Home
  2. Actualitat
  3. Huecco presenta el seu nou disc a bord d’un Maserati Ghibli
Huecco presenta el seu nou disc a bord d’un Maserati Ghibli

Huecco presenta el seu nou disc a bord d’un Maserati Ghibli

0
0
Huecco ha fitxat per Maserati
Huecco ha fitxat per Maserati

Ivan Sevillano Pérez, més conegut com Huecco, ha fitxat com imatge de Maserati i lluirà un Ghibli en la seva gira d’estiu.

El cantant, reconegut per la seva camaleònica música i actualment de gira presentant el seu últim treball Lobbo, conduirà un Maserati Ghibli en els seus desplaçaments per tot Espanya. Alhora, Maserati col·laborarà tant en els seus projectes musicals com en els projectes socials que aborda l’artista a través de la Fundació Dame Vida d’ajuda a les comunitats més desfavorides a Haití i Espanya.

“És un honor formar part d’aquesta exclusiva però gran família amb cent anys d’història que no ha parat de fabricar llegendes de quatre rodes, màquines que, més que cotxes, són mites” ha declarat el cantant. “Compartim molts valors, ja que jo sempre he seguit el meu propi camí en la música creient en fórmules diferents, en barreges impossibles, en treballs molt cuidats a la producció que no passen per alt el més mínim detall. Jo en dic llibertat, d’aquesta meravellosa sensació de saber que ets l’amo del teu destí “, ha afegit.

“Si parléssim de línies, múscul, ànima, cor, emocions, barreja de prestigi i avantguarda, d’innovació, elegància, potència, cura en els detalls, so propi i compromís social, estaríem parlant de Maserati”, afirmen fonts de la marca que afegeixen que “Si traslladem tots aquests valors a la música actual, estaríem parlant de Huecco, un artista exclusiu que navega entre el Mainstream i els corrents alternatives amb la llibertat creativa, la mossegada per sorpresa i l’evolució com banderes”.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *