1. Home
  2. Motos
  3. Husqvarna presenta nous models d’asfalt
Husqvarna presenta nous models d’asfalt

Husqvarna presenta nous models d’asfalt

0
0

Husqvarna ha revelat tres nous models d’asfalt al Saló EICMA de Milà: la 701 Supermoto (foto) i les concept bikes 401 Vitpilen i 401 Svartpilen.

Husqvarna_701_Supermoto_left_small

La Husqvarna 701 Supermoto, que està construïda amb components d’alta qualitat, garanteix uns grans nivells de manejabilitat i agilitat. Aquesta moto d’asfalt equipa els més avançats sistemes d’acceleració ‘ride-by-wire’ i de gestió del  motor, així com les últimes suspensions WP Suspension, un sistema ABS específic i un embragatge antirebots APTC. Amb només 145 kg de pes per a un motor monocilíndric de 67 CV, la relació pes/potència de la 701 Supermoto permetrà al pilot subministrar de la forma més adequada tota la potència del motor a la roda garantint els més alts nivells d’estabilitat i seguretat. Aquesta nova moto estarà disponible a la xarxa de concessionaris oficials Husqvarna a partir de la tardor de l’any vinent.

La Husqvarna 401 Vitpilen té un disseny trencador que interpreta la senzillesa funcional de la primera Silverpilen. Combina una tecnologia moderna, un disseny molt avançat i components d’alta qualitat per oferir una experiència de pilotatge pura i sense compromisos sobre l’asfalt.

La concept bike Husqvarna 401 Svartpilen és una moderna moto de carrer inspirada en l’era daurada de la marca. Amb un disseny reduït a l’essencial, està desproveïda de tot accessori o embellidor innecessari. Assegura una experiència de pilotatge que fa honor a la puresa de les motos pioneres de la marca. Equipada amb un lleuger i potent motor monocilíndric  de 4T muntat en un compacte bastidor, la Husqvarna 401 Svartpilen ofereix una posició de pilotatge còmoda, dreta i natural, dissenyada per reflectir l’actitud intemporal del plaer d’anar en moto.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *