1. Home
  2. Actualitat
  3. HYUNDAI BAYON: Una nova perspectiva
HYUNDAI BAYON: Una nova perspectiva

HYUNDAI BAYON: Una nova perspectiva

0
0

Ull amb aquest nou model. Segurament ja el coneixereu i, a més, rep el nom de la capital del País Basc francès, Baiona, declarant-se obertament un producte que ha estat pensat pel mercat europeu. Un SUV compacte amb esperit crossover, de dissseny exterior original i compacte, un interior espaiós i una gamma de motors basats en la gasolina i els microhíbrids d’última generació.

Salta a la vista que el seu disseny emana estil pels quatre costats, amb una graella innovadora i de presència sòlida, amb equip lumínic molt perfilat, un lateral de cintura elevada amb una zona posterior realment dinàmica, donant una sensació de dinamisme que emfatitza un model de gran presència visual.

L’interior, en línies generals és sobri i ampli, amb una posició de conducció molt còmode i unes places posteriors i un maleter realment amplis (amb 411 litres de capacitat), i a més, disposa de pantalla de 10,25 polzades per la instrumentació i una pel sistema multimèdia (a escollir entre 8 i 10,25”) amb tot el necessari i actual per a la vida diària.

A nivell de conducció, el Bayon ens ha sorprès pel seu comfort sonor, per un xassís de bon control de moviments de la carrosseria i filtrant molt bé les irregularitats de l’asfalt, amb una direcció de tacte lleuger i bastant precisa, i un propulsor òptim en resposta i prestacions, a més de disposar d’etiqueta ECO i un consum, com no, ben controlat en tots els modes de conducció disponibles: Eco, Normal i Sport.

Construït sobre la base del Hyundai i20, i significat com a germà petit del Kona, Hyundai vol amb aquest Bayon posar més pressió al segment dels crossovers compactes urbanites que tant de moda estan en l’actualitat. Un nou SUV elegant, estilós, segur i espaiós per veure la vida a la ciutat… amb un altra perspectiva.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *