1. Home
  2. Actualitat
  3. Hyundai cedeix tres cotxes a la Federació Espanyola d’Automobilisme
Hyundai cedeix tres cotxes a la Federació Espanyola d’Automobilisme

Hyundai cedeix tres cotxes a la Federació Espanyola d’Automobilisme

0
0

Hyundai ha cedit tres vehicles a la Reial Federació Espanyola d’Automobilisme per fer-los servir com a cotxe 0, Safety Car i vehicle institucional en les seves competicions.

Acord entre Hyundai i la Federació Espanyola d'Automobilisme
Acord entre Hyundai i la Federació Espanyola d’Automobilisme

El President de la Federació Carlos Gracia ha indicat que “Per a la Federació és un orgull poder comptar amb un soci com Hyundai, que sempre ha sabut entendre la competició com una eina comercial i un bon aparador per mostrar el seu producte. Estic molt agraït a la marca pel seu compromís amb el nostre esport i amb l’entitat que presideixo”.

El cotxe 0, 1 i30Turbo

El cotxe 0, que ja està actuant en les proves del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt, és un i30 Turbo totalment equipat segons la normativa de seguretat establerta per la RFEdA per a aquesta funció. Els seus ocupants són el pilot Joseba Castro i el copilot Johan Sáenz Van Poppel, tots dos amb diversos anys d’experiència com a tripulants del 0. La seva tasca és realitzar el recorregut de cada tram per davant del primer participant, per tal d’anunciar l’imminent començament de la carrera, alhora que s’efectua una última inspecció de seguretat sobre l’estat del tram i la correcta ubicació del públic.

Les modificacions realitzades en l’i30 Turbo han estat la incorporació de seients de competició amb els seus arnesos corresponents, barres protectores, frens AP Racing amb pastilles Galfer Racing, llantes Braid i pneumàtics Michelin.

El Safety Car, 1 Tucson

El Safety Car un Hyundai Tucson, és conduït pel Delegat de Seguretat de l’RFEdA en les principals competicions que se celebren a la carretera. Es tracta d’un vehicle totalment de sèrie i la seva missió és garantir les millors condicions de seguretat abans i durant la celebració de les proves. Està equipat amb emissora de ràdio, el que li permet estar en constant comunicació amb la direcció de carrera i amb el cotxe 0.

El vehicle institucional que Hyundai cedeix a la RFEdA és el model i40 1.7 CW amb 141 cv. La seva funció és la de cobrir els desplaçaments i visites oficials que el president i altres membres de l’equip directiu de l’entitat realitzen durant la temporada.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *