1. Home
  2. Actualitat
  3. Hyundai construeix un autobús elèctric de dos pisos
Hyundai construeix un autobús elèctric de dos pisos

Hyundai construeix un autobús elèctric de dos pisos

0
0
L'autobús elèctric
L’autobús elèctric

Hyundai ha presentat un autobús elèctric de dos pisos a la Fira de Tecnologia de Terra, Infraestructura i Transport de Corea.

Per desenvolupar el primer autobús elèctric de dos pisos de la companyia ha treballat durant 18 mesos recolzada pel Ministeri de Terra, Infraestructura i Transport de Corea en un projecte que va començar el 2017.

Un autobús amb més capacitat que els regular

L’autobús permet fins a 70 passatgers i passatgeres, 11 seients al primer pis i 59 seients en el segon pis, és a dir, ofereix una capacitat de passatgers i passatgeres de fins a 1.5 més que un autobús regular.

El bus de dos pisos assegura l’accessibilitat per a passatgers i passatgeres amb discapacitats i discapacitats, a través de dues cadires de rodes fixes, una rampa lliscant automàtica i l’adaptació del pis baix.

Autonomia de 300 km

Hyundai ha equipat el nou autobús amb una bateria de 384 kWh d’alta eficiència refrigerada per aigua, amb una autonomia de 300 km amb una sola càrrega. El temps estimat d’una càrrega completa és de 72 minuts.

L’autobús elèctric de dos pisos té una longitud de 12,990 mm i una alçada de 3,995 mm. Funciona amb una suspensió independent en l’eix davanter per a un major confort en marxa, en l’eix posterior té un motor de 240 kW que minimitza les pèrdues. I treballa en conjunt amb el Sistema de direcció d’eix davanter, optimitzant així el seu comportament

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *