1. Home
  2. Actualitat
  3. Hyundai crea el ‘concept’ Kite en col·laboració amb l’IED
Hyundai crea el ‘concept’ Kite en col·laboració amb l’IED

Hyundai crea el ‘concept’ Kite en col·laboració amb l’IED

0
0
Foto: Hyundai Kite
Foto: Hyundai Kite

Hyundai ha col·laborat amb l’Institut Europeu di Design (IED) de Torí. L’últim projecte conjunt dóna com a resultat el disseny de l’innovador ‘concept carHyundai Kite, que s’estrena al  Saló Internacional de l’Automòbil de Ginebra 2018.

El  bot lleuger futurista de dues places per dunes, que es converteix en un ‘jet-ski‘ d’un sol seient, va ser creat per 15 estudiants d’IED disseny de transport mestre de cursos en cooperació amb Hyundai Design Center Europa.

Hyundai Kite: la solució de mobilitat dual

El Hyundai Kite és un vehicle sense portes, sense sostre i sense finestres que pot circular tant per terra com per l’aigua. Consisteix en un xassís monocasc amb una longitud de 3.745 mm i una alçada de 1.455 mm. Les seves superfícies s’entrellacen, creant un continu de girs i interseccions. Els dissenyadors van intentar reduir les barreres entre l’exterior i l’interior per crear un automòbil funcional i divertit. Les línies transmeten una idea de flotació i llibertat, connectada amb la idea de passar temps de lleure prop de l’aigua.

En ambdues configuracions, el vehicle està equipat amb propulsió elèctrica, amb quatre motors sense escombretes col·locats dins de les rodes i una turbina de raig d’aigua per viatjar a l’aigua.

La interacció home-automòbil del Hyundai Kite serà controlada pel telèfon mòbil de l’usuari per oferir als clients un control intuïtiu sobre totes les funcions de l’automòbil.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *