1. Home
  2. Actualitat
  3. Hyundai, de nou, amb El Desert dels Nens 2014
Hyundai, de nou, amb El Desert dels Nens 2014

Hyundai, de nou, amb El Desert dels Nens 2014

0
0

60 vehicles i 200 persones compondran la caravana de la desena edició de l’aventura solidària, El Desert dels Nens 2014 que un mes abans de la seva celebració ja ha penjat el cartell de complet.

Santa Fe Desierto de los Niños

En aquesta edició hi haurà gairebé vint Hyundai 4×4, entre Santa Fe i iX35, tots ells de sèrie i amb l’única modificació consistent a canviar els pneumàtics originals per uns Michelin Latitude Cross, més adequats per a les pistes i camins pels que es rodarà en el més de 2.000 km per terra marroquina.

Gràcies a la col·laboració d’Aquarius, present des de la primera edició, El Desert dels Nens compta amb el Camió Solidari, pilar fonamental d’un viatge en el qual són els mateixos nens de la caravana qui entreguen el material a les escoles i associacions locals.

A poc a poc aquesta tasca solidària ha anat creixent, i si el 2005 s’entregaven 2.000 maletes amb material escolar en diferents col·legis, amb el pas dels anys les entregues són més completes. Així, El Desert dels Nens ha portat a diferents poblacions, pupitres, plaques solars, armilles reflectants, bombetes de baix consum, bombes d’aigua i un llarg etcètera.

A més, des de fa quatre anys es va unir a la caravana el Hyundai de la Fundació Alain Afflelou, un vehicle en què viatgen un grup d’òptics la missió de la qual és graduar la vista a nens i adults de les poblacions més desafavorides per les que passa el viatge.

Prèviament al viatge persones de la organització, visiten col·legis espanyols per explicar en unes xerrades com són i com viuen els nens del desert. Després, uns dies després, tornen al col·legi amb el camió que anirà al Marroc per recollir el material que donen els nens d’aquesta escola. El concepte és que cada nen dóna una cosa, perquè vegin que ajuntant el “poc” que dóna cada un es converteix en un molt amb la col·laboració de tots els nens de l’escola.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *