1. Home
  2. Actualitat
  3. Hyundai desenvolupa un airbag de seguretat lateral central
Hyundai desenvolupa un airbag de seguretat lateral central

Hyundai desenvolupa un airbag de seguretat lateral central

0
0
Hyundai ha desenvolupat un nou coixí de seguretat lateral central.
Hyundai ha desenvolupat un nou coixí de seguretat lateral central.

Hyundai ha desenvolupat un nou coixí de seguretat lateral central. Un sistema que serveix per separar l’espai entre la persona conductora i la passatgera. El Grup ha anunciat que aplicarà aquesta tecnologia en els seus vehicles pròximament.

Aquest nou coixí de seguretat addicional es troba situat en l’espai entre el seient de la persona conductora i passatgera per evitar lesions al cap. Si no hi ha ningú al seient de l’ l’acompanyant, el coixí de seguretat protegirà el conductor o conductora de col·lisions laterals procedents del costat dret. L’airbag central es desplegarà una vegada que es detecti l’impacte.

Disminució de les lesions

S’espera que el nou coixí de seguretat central disminueixi en un 80% les lesions al cap causades pels passatgers o passatgeres que xoquen entre si.

El coixí de seguretat té una corretja interna de subjecció que permet a l’airbag mantenir la seva forma i suportar el pes del passatger o passatgera. Hyundai desenvolupat una nova tecnologia per simplificar el disseny i reduir el pes dels components que produeixen un coixí de seguretat que és aproximadament 500g més lleuger que els productes competitius.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *